Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
Ахахахахаахаха
Ти ми разправяш за Южна царица - дух ?! Вие християните много обичате да превръщате това-онова в дух.
Виж коя е Южната царица, невежи ми небесни херувиме: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1...B8%D1%86%D0%B0
Нарича се Южна царица защото е царица на държава, намираща се в Южна арабия.
Божее как ме разсмя само npp

Ние в Исляма й викаме Белкъс, а в Библията името й не е споменато, а е наричана Южната царица.
И ми разправя на мен, че не съм разбирал Библията...жалкият херувим. Axaxaxaxaaaa
въобще не ми вади линкове от уикипедията, еретико; след като не вярваш, защо въобще се напъваш да показваш мъдрост?!, едно е да говориш от правилна вяра в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог приемайки свидетелствуваното от теб Слово от Самия Него, а друго е да цитираш исторически статии/материали от уикипедията и други източници, които са написани въз основа на археологични и исторически изследвания, не ме разбирай погрешно, но имало е и все още има доста неща материализирани от царството на сатана, много от които все още служат като доказателства на човешки науки за историята такава каквато те я представят - въобще си нямаш и представа с какво си имаш работа, дръвник

и как ще обясниш например фактът, че Господ казва за "Южната Царица", че е дошла от краищата на земята, как е възможно един човек от женски пол да дойде от краищата на земята, примерно единият и крак от север, другият и от юг, едната и ръка от изток, а другата и от запад, или какво...?!