Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
и как трябва такива неща да се представят според теб?!, ако някой дойде и ти каже, че е много голям последовател на някакво вероучение наречено (примерно) "подновеното старо вероучение", и ти каже че великият (примерно) "тумбаляк" е сътворил/създал някакви си (например) "тролове" от суха вода за да му служат, и ти го попиташ какъв е този "тумбаляк" и какви са онези "тролове", и за каква кауза въобще се борят последователите на "п.с.в.", а той ти каже: "ами обясних ти вече както трябва", но ти пак оставаш с твърде много въпросителни относно "тумбаляк"-а, "тролове"-те, и въобще онова вероучение, ще бъдеш ли на мнение, че оня ти е обяснил както трябва (онези) неща(та) във връзка с тяхното вероучение?!

как така не са никакъв Х?!, нали ти не представи почти нищо за тях, а само това, че Бог ги е сътворил от бездимен пламък, и че живеели като хората, но били невидими за тях, от това следва, че те биха могли да се окажат какви ли не, например дяволът би могъл да вложи какъв ли не смисъл в думата "джинове", след като според твоето предание има едни огнени създания, които не се виждат, и не се знае почти нищо за тях, защото във вярата е както в света на компютрите, ако има дупки в сигурността на компютърна система, тогава злонамерени хакери биха могли да проникнат в системата и да причинят щети, по подобен начин ако във вярата има някакви вярвания, които не са сигурни, тогава те могат също да се окажат едни дупки в надеждността на вярата, чрез които дяволът би могъл да проникне за да създаде проблеми, затова и е писано:

досега не сме видели от теб дълбини, но само повърхностни безсмислици
Върни се назад в темата и виж какво съм писал за джиновете (обясних доста подробно за тях), а не ми натяквай, че нищо не съм казал. Дори в темата ''Екзорсисъм'' обясних подробно как се оттърваваш от джин.

Че как очакваш да видиш слънцето, докато гледаш към него със затворени очи ?