Защо ако някой мюсюлманин се откаже от исляма може да бъде убит?
ПП: повече няма да те занимавам и това са само повърхностните неща, а какво остава и до душевността, където исляма е доста куц
Последно редактирано от defender : 06-14-2015 на 22:33
Присъствието ти в темата се изчерпваше с висящи твърдения и въпроси, на които, надявам се, получи отговор, но дали си го прочел и дали прочетеното е достигнало до съзнанието ти, не знам.
Ако бе привел някакви доказателства в подкрепа на твърденията си и бе адресирал моите, може би щеше да се получи интересен дебат, но усещам как само аз полагам усилия да представя позицията си, а така не е интересно.
Отговорите на въпросите, които ми задаваш, могат да се открият лесно с няколко кликвания на мишката. Ако нещо не е ясно, с удоволствие бих разяснила, стига да е по моите възможности.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
"Всяка година 5000 души в света загиват в резултат на „убийства на честта”, които се извършват за нарушаване на мюсюлманските норми...
Сред жертвите има и християни, обръщенци от исляма, се казва в доклад на ООН. Както съобщават на свой ред от Съвета на Европа, тази практика в последно време е зачестила в такива страни като САЩ, Франция, Швеция, Нидерландия, Великобритания и Турция, съобщава вестник "The Wall Street Journal".
ПП1: В Саудитска Арабия осъдиха на смърт мъж, отказал се от исляма
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1399947
ПП2: Във вашата религия заповедта не убивай просто е размита и не важи, а служи само за пред своите или за оправдание пред различните.
Последно редактирано от defender : 06-17-2015 на 13:30