.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Да защото е завършил българска филология. А да не мислиш, че трябва да си много умен за да учиш граматика. Аз съм на 18 и съм научил почти перфекто граматиката на 2 чужди езика. Та остава възрастен човек, който е учил българска филология да не говори правилно.
    Ами както виждаш - остава. В момента ни управлява бивш пожарникар и охрана. Не е въпрос само до граматиката на Местан, ами като цяло успяха да се наложат във властта. Малцинство са, но са задружни и обединени. Такива приоритети имат, че ние ставаме васали в собствената си държава. Имам много познати турци, бизнесмени, които са мюсюлмани. Оставяме и факта, че българите масова не са християни. Истински християни са 1, 2 процента. Останалото е атеисти, или само по документи и традиция. Истинските хриситияни са готови да отрекат еволюцията пред някои абзаци в Библията за Бог. Така че недей, пак повтарям да определяш по ум християни и мюсюлмани.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ами както виждаш - остава. В момента ни управлява бивш пожарникар и охрана. Не е въпрос само до граматиката на Местан, ами като цяло успяха да се наложат във властта. Малцинство са, но са задружни и обединени. Такива приоритети имат, че ние ставаме васали в собствената си държава. Имам много познати турци, бизнесмени, които са мюсюлмани. Оставяме и факта, че българите масова не са християни. Истински християни са 1, 2 процента. Останалото е атеисти, или само по документи и традиция. Истинските хриситияни са готови да отрекат еволюцията пред някои абзаци в Библията за Бог. Така че недей, пак повтарям да определяш по ум християни и мюсюлмани.
    За политика не искам да говоря, но се вижда, че България е добре само ако се управлява с твърда ръка, така че в момента дали ще е пожарникар, боксьор или просяк няма никакво значение.

Напълно подкрепям това, което каза, че българите са лицемерни християни, но все пак това е въпрос на личен избор.

А кажи тогава науките благодарение на кого са се развивали и се развиват, на християни или на мюсюлмани?

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    За политика не искам да говоря, но се вижда, че България е добре само ако се управлява с твърда ръка, така че в момента дали ще е пожарникар, боксьор или просяк няма никакво значение.

Напълно подкрепям това, което каза, че българите са лицемерни християни, но все пак това е въпрос на личен избор.

А кажи тогава науките благодарение на кого са се развивали и се развиват, на християни или на мюсюлмани?
    Съгласен съм, че България трябва да се управлява от твърда, НО и от образована ръка. Не можеш да сложиш един бацил, който с твърда ръка само да източва парите на хората.

Науките се развиват благодарение на всички.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Науките се развиват благодарение на всички.
    На всички, но много повече на християни и юдаисти, отколкото на мюсюлмани. Няма какво да спорим за това то се вижда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си