.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Добре де, то е ясно че има някой създател...ако щете го наречете Бог, наречете го Аллах, наречете го Шива, Буда...няма значение как го наричате...това нещо е едно единствено и непевторимо нещо и ни е създал за да ни се радва и ние да му ''служим'' като вярващи.
    Има значение, но не трябва да се мразим един друг заради това, моя Бог не ми казва да мразя неверници или да ги третирам като по-некачествена стока.

Някой чел ли е Стария Завет ? Виждали ли сте как евреи се молят ? Мохаммед е споменат още в Стария Завет
    Къде е споменат Мохамед?
    В Стария завет е споменато за Изкупител, Който ще ни изкупи от греховете? Има предсказания за Неговото раждане, живот и смърт.

Вярвате или не аз обичам Иисус Христос повече от всички други християни
    Не може да Го обичаш повече от християните, защото не Го почиташ като Син Божи, а като пророк, освен това Мохамед обичаш повече от Него, а при християните Той е на първо място.

още от първото изречение на първата глава на Корана се разкрива че има и други измерения - ''Благодарностите (възхвалите) са само за Аллах, който е господар на световете (измеренията/вселените)''
    А какво значение има това за твоето спасение на душата ти, че толкова го изтъкваш.

Не съм сигурен в Библията дали е споменато подобно нещо за светове, но ако съдя, че истината може да бъде само една, то и световете създадени от истината трябва да един.
    Един свят, един Рай, сътворени от една истина в тях.

А лъжите са много, следователно света на лъжата и Ада може да им различни измерения.

Но в Библията не знам дали има нещо за световете, не споря, но и не ми е важно толко.
    Последно редактирано от defender : 06-19-2015 на 19:57

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Има значение, но не трябва да се мразим един друг заради това, моя Бог не ми казва да мразя неверници или да ги третирам като по-некачествена стока.
    Тези сам ли си ги съчиняваш?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си