.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Вижте какво, изглежда няма да разберете Исляма, не защото не можете, а защото не искате.
    А защо трябва да оплювате това което не го разбирате ?
    где е ислямският разбирач?!, доведи поне един такъв във форума, и ще видим на кого Бога е по-високият, защото изглежда, че или ти не си такъв, или оня твой ислям е сиромашки, но като казвам това, не ме възприемай като човек, който (така да се каже) хвърля ръкавици/е хвърлил ръкавица, понеже не си падам по дуелистични похоти ала дон кихот, но след като искаш тези неща да се изяснят, тогава начинът е да се разисква, ето аз съм един от свидетелите на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, без да се хваля със себе си, човек без официално вероизповедание, не посещавам(не следвам) и неофициални секти, нито съм имал духовни учители на земята, просто се оказа, че възпламенителят през цялото време е бил у мен, и в един момент просто избухна, от което най-шокиран останах аз, а сега трябва и един голям ислямски разисквач, и ако живот и здраве дойде такъв тук, ще има разискване
    Последно редактирано от npp : 06-21-2015 на 18:15

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    где е ислямският разбирач?!, доведи поне един такъв във форума, и ще видим на кого Бога е по-високият, защото изглежда, че или ти не си такъв, или оня твой ислям е сиромашки, но като казвам това, не ме възприемай като човек, който (така да се каже) хвърля ръкавици/е хвърлил ръкавица, понеже не си падам по дуелистични похоти ала дон кихот, но след като искаш тези неща да се изяснят, тогава начинът е да се разисква, ето аз съм един от свидетелите на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, без да се хваля със себе си, човек без официално вероизповедание, не посещавам(не следвам) и неофициални секти, нито съм имал духовни учители на земята, просто се оказа, че възпламенителят през цялото време е бил у мен, и в един момент просто избухна, от което най-шокиран останах аз, а сега трябва и един голям ислямски разисквач, и ако живот и здраве дойде такъв тук, ще има разискване
    Започни да пишеш човешки и мисля, че ще се разберем.

Нормално конструирани изречения и абзаци, моля, не сме длъжни да четем потока на съзнанието ти.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Започни да пишеш човешки и мисля, че ще се разберем.

Нормално конструирани изречения и абзаци, моля, не сме длъжни да четем потока на съзнанието ти.
    конструират се сгради, машини, и т.п. неща, ние човеците не сме машини, които са зависими от синтаксиса на подавания им команден код, но можем да вникваме и да разбираме написаното правилно, което точките в края и главните букви в началото на изреченията не могат да ни дадат, защото именно те обикновено са се оказвали като отнемащи общия смисъл на контекста на цели(те) пасажи и целия текст, така че няма причина да се гълчим сега за едни препинателни знаци и синтактични правила за писане на големи и малки букви, особено след като милиарди човешки и други одушевени същества все още се нуждаят от спасение за/осигуряване на изобилен и вечен живот...

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    Бог е един, а пътищата които следват неговите правила са различни.
    Ислямът е доста дълбока религия, която трябва да я изучаваш почти цял един живот, за да можеш да научиш всичките й тънкости, в същото време е и толкова елементарен, че всички могат да следват правилата. Ислямът е и философия, която някои хора, просто никога няма да разберат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Бог е един, а пътищата които следват неговите правила са различни.
    Ислямът е доста дълбока религия, която трябва да я изучаваш почти цял един живот, за да можеш да научиш всичките й тънкости, в същото време е и толкова елементарен, че всички могат да следват правилата. Ислямът е и философия, която някои хора, просто никога няма да разберат.
    не смятам, че човек трябва да става роб на религия, чийто кодекс продължава да поддържа убийството, без да е дадено поне някакво откровение, което да оправдае жертвата на Господ, Исус Христос, Който дойде чрез мъдрост от Бога изличаваща старите постановления, нещо, което Господ вече е направил, те все едно никога не са го имали (едва ли не) трябваше и все още трябва да направят отначало докрай, затова и бе написано:

"Благословението Господно обогатява; И трудът на човека не ще притури нищо." Притчи 10: 22,

"И обърнах се да разгледам Мъдростта, и лудостта, и безумието, Защото що може да стори човек, който е дошъл подир царя Относно това, което е вече сторено?" Еклесиаст 2: 12,

"Познах, че всичко що прави Бог ще бъде вечно; Не е възможно да се притури на него, нито да се отнеме от него; И Бог е направил това, за да се боят човеците от Него." Еклесиаст 3: 14

ти само казваш, че нещо е елементарно, но като си дошъл да разгръщаш това представяйки го нагледно, всъщност не разкриваш в какво точно се състоят неговите основни правила и как те не се различават от написаното в много по-старите писания, а именно библейските - все едно и ти като други си дошъл на лаф моабет, а не за да изявиш сериозността на религията, (с) която (се) хвалиш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си