Отговор в тема
 Отговор в тема

Това ''понякога'' трябва да стане ''никога''. Това е все едно да отидеш в галерията, да видиш една картина, да не я разбереш и да почнеш да я оплюваш и да ругаеш художника, който я е нарисувал...Наистина и на мен ми се е случвало, но след като дойде авторът на шедьовъра при мен и ми обясни как стоят нещата, аз съвсем си промених възгледите даже към този вид изкуство...Така че, първо хората трябва да се изслужат съвсем човешки и разсъждавайки на здрав мозък да се разберат...а не както става тук - иде някой, оплюва...плюе и ругае, и си тръгва...

naesh li az pa si mislq, che vie ste nqkvi islqmo-sektantni, kato hristiqnskite sekti, i razbiraniqta vi nqmat nishto obshto s istinskiq islqm, kojto prizovava kum jihad
nakratko ste renegati ; zabludeni eretici
i ISIS ako vi barnat shte vi prusnat dupkite
kvo mi se pravite 4e znaete neshto za islqma sled kato desekti milioni dushi na taq planeta ne vi spodelqt vijdaniqta ?
Ислямът не призовава към джихад и в ''ISIS'' трудно ще намериш човек, който е държал Коран в ръка.
И какво като не ни споделят вижданята ? (макар че не е вярно)...Ако само ти виждаш ябълка, а 10 човека ти кажат, че това е круша, би ли си променил решението, в случай че ти наистина виждаш ябълка ?