Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
хадиси Абу Дауд: „Пророкът видя една мъртва жена пред джамията си и попита молещите се кой я е убил. Един слепец се надигна и рече: „Аз. Тя е моя робиня, родила ми е две дечица, същински бисери. Вчера обаче тя обиди теб, божия пророк. Казах ѝ да спре да те обижда, но тя продължи. Не можах да издържа и я убих.” Мохамед отвърна: „С право се е проляла кръвта на тази жена”

ПП: Добре велики ислямски мислителю и истинен преводач на Корана, можеш ли да ни кажеш как се съчетава горната история където Мохамед одобрява и насърчава убийство за обида, да го съчетаеш със заповедта на Мохамед да не се убива и за ненасилие над неверници, както и да го съчетаеш и с това, че Аллах бил милостив.

Аз тук виждам само убийство одобрено от Мохамед, но не виждам нито, че Аллах е милостив, нито виждам спазване на заповедта да не се убива или пък за ненасилие над неверници както казвате вие, а убитата жена в случай е била неверник.
Никъде не пише, че Мохамед е одобрил и насърчил убиването на жената. Той просто се примирява с истината, че съдбата й е била такава и така е трябвало да бъде сторено с разрешение на Аллах. ''Никой не може да навреди на някого без разрешение на Аллах. ''
А друг е въпросът че тя се е противопоставяла и не е поясннено, дали мъжът наистина е искал да убие жена си.

П.С. Няма да ме има една седмица...реших да кажа ,че да не си помислите, че бягам някъде.