ама там живеят баш според исляма на всяко ниво.
Първоначално написано от defender ама там живеят баш според исляма на всяко ниво. Така ли, да не би да живееш там?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Така ли, да не би да живееш там? мдааа, затапи ме трябва човек да отиде там и да го почувства с лична саможертва за да се убеди 100%
Първоначално написано от dreamwalker .... нали не си религиозна, защо тогава защитаваш тая кауза толкова.
Първоначално написано от defender нали не си религиозна, защо тогава защитаваш тая кауза толкова. Защото упорстваш в невежеството си. Защитавам това, което намеря за добре. Не съм писала, че съм религиозна, не съм писала и, че не съм. Това няма значение. Важно е написаното, а не кой го пише. Съмнявам се някога да ме видиш, така че ще се задоволиш с написаното.
Първоначално написано от dreamwalker [B]Не съм писала, че съм религиозна, не съм писала и, че не съм. Това няма значение. Важно е написаното, а не кой го пише. ми то написаното говори и за тебе малко или много. Първоначално написано от dreamwalker Съмнявам се някога да ме видиш, така че ще се задоволиш с написаното. Неведоми са пътищата Божи, а понякога и на един телефон разстояние. хихи кво толко сложно има.
Първоначално написано от defender ми то написаното говори и за тебе малко или много. Неведоми са пътищата Божи, а понякога и на един телефон разстояние. хихи кво толко сложно има. Не.
Правила