В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Баси меката глава, чуек. Къде ги мъдриш такива бисери? Пълна безсмислица е да доказваш нещо, което не е доказан факт, че не е факт лол. То по презумпция не е. Все едно в съда защитата да трябва да доказва, че подсъдимия е невинен без да му е доказана вината преди това.
Направо ти бия игнора. Малоумник.
в съда виновния може невинен да излезе
и как можеш да кажеш че нещо не е истина като не знаеш самата истина?
ако учените знаеха истината за всяко нещо нямаше да правят опити
дай ми 100% научно доказателство че греша
да не говорим че някои мои аргументи въпреки че ти повторих специално за теб ги подминаваш
пп
продължаваш да бъдеш простак това е грешка на твоите родители
Последно редактирано от haritov : 06-23-2015 на 16:03
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ili po-skoro na bulgarskiq parlament