.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    просто забрави (за това), няма как Св. Апостоли да са разпространили ереси, особено след като имената им са написани на стената на "светия град"

"И градската стена имаше дванадесет основни камъка с дванадесет имена на тях, имената на дванадесетте апостоли на Агнето." Откровение 21: 14
    Не забравям.

Павел виждал ли е някога Иисус?

Говорил ли е някога с него?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Не забравям.

Павел виждал ли е някога Иисус?

Говорил ли е някога с него?
    и Го е видял и е говорил с Него:

"И на отиване, като наближаваше Дамаск, внезапно блесна около него светлина от небето. И като падна на земята, чу глас, който му каза: Савле, Савле, защо Ме гониш? А той рече: Кой си Ти, Господи? А Той отговори: Аз съм Исус, Когото ти гониш. Но стани, влез в града, и ще ти кажа какво трябва да правиш. А мъжете, които го придружаваха, стояха като вцепенени, понеже чуха гласа, а не видяха никого." Деяния 9: 3-7

Град
    Dreamland
    и Го е видял и е говорил с Него:

"И на отиване, като наближаваше Дамаск, внезапно блесна около него светлина от небето. И като падна на земята, чу глас, който му каза: Савле, Савле, защо Ме гониш? А той рече: Кой си Ти, Господи? А Той отговори: Аз съм Исус, Когото ти гониш. Но стани, влез в града, и ще ти кажа какво трябва да правиш. А мъжете, които го придружаваха, стояха като вцепенени, понеже чуха гласа, а не видяха никого." Деяния 9: 3-7
    Той така твърди.

Не е виждал Иисус на живо, не е от учениците му, напротив бил е от гонителите на назаряните.

Изведнъж решава, че ще бъде апостол.

Подозрително.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Той така твърди.

Не е виждал Иисус на живо, не е от учениците му, напротив бил е от гонителите на назаряните.

Изведнъж решава, че ще бъде апостол.

Подозрително.
    защо да е подозрителен, след като, е съвсем явно по потвърждение на мнозина праведни свидетели, че всичко, което е писал в посланията си към Христовите църкви е съвършената Божия Истина?!, затова е нужна правилна вяра (в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог), а не тъпа подозрителност, иначе как ще можеш да разбереш такова нещо ако само подозираш един или друг, но не можеш да разбереш с 100% сигурност какво е положението в действителност?!, иначе рискуваш да обвиниш несправедливо разни невинни и праведни хора

Град
    Dreamland
    защо да е подозрителен, след като, е съвсем явно по потвърждение на мнозина праведни свидетели, че всичко, което е писал в посланията си към Христовите църкви е съвършената Божия Истина?!, затова е нужна правилна вяра (в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог), а не тъпа подозрителност, иначе как ще можеш да разбереш такова нещо ако само подозираш един или друг, но не можеш да разбереш с 100% сигурност какво е положението в действителност?!, иначе рискуваш да обвиниш несправедливо разни невинни и праведни хора
    Само пиши и почвам да вадя цитати, за да видиш сам несъответствията. "Тъпата подозрителност" невинаги е необоснована.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си