А ИДИЛ, самите са в договор с неверниците...и те са роби на САЩ...всичко е политика...политика - прикрита с религия !
А защо ако мюсюлманин присъедини човек от друга религия към исляма има сигурен билет за Рая? Аз мисля, че заради това има насилствено помюсюлманчване.
Всъщност е така, понеже ти спасяваш неверника от отъня на Ада и хилядолетни мъки и измъчвания...така му осигуряваш едно по-добре място във Вечността, но само ако той наистина вярва.
Не, че е 100% сигурно, че ще отиде в Рая(този човек, който е направил неверника мюсюлманин), но поне има повече шанс да се озове там.
абе, то е все едно да си събирате обърнати към вярата като капачки на кока-коля за промоционалната награда, чаша.
Отивате в рая и изсипвате капачките от джабата.
С мен са се опитвали ама аз тогава бях убеден атеист
Последно редактирано от inewton : 06-28-2015 на 20:21
Даааа, dreamwalker...не напразно казвам, че Ислямът не е такава повърхностна религия...и не всичко може да се научи от Интернет...ако искаш можеш да се консултираш с мене за тия работи и питай за каквото щеш...
П.С. За джиновете в Исляма чувала ли си ? За двете ангели на раменете ? За Мюнкер и Некир ? Правилото за ръцете, за краката ? За Съдбовния ден в Исляма какво знаеш ? И за ред други неща не пише в Интернет...
Не, че те изпитвам, просто ми е любопитно какво занеш и какво не.
Двата вида апдест ? А знаеш ли как се моли ?
Meth, аз искам да те питам нещо. Защо според исляма не е добре да имаш куче вкъщи?
как си го представяш това?!, Ангелите на истинския Господ Бог са горе на "небето", а животните са долу на "земята", като при това са по-нищожни същества и от човеците, как същество без разум(животно) може да изплаши или да попречи на такъв Ангел, след като всеки от тях е системен служител т.е. от системно ниво?!, и ако на човека е било дадено да владее над животните, в такъв случай, колко повече Божите Ангели имат власт над животните?!
а какво ще стане ако въпреки системните ритуални умивания(гусул, абдест, уду) поклонниците не започнат да се придържат към правдата на истинския Господ Бог, и така не започнат да проявяват съвършената любов към ближните(съжителите) си, и не работят за всеобщото спасение в Него?!, где остава надеждата за вечен живот, понеже в Библията ненапразно се говори за т.нар. вечен съд?!, мюсюлманите вярват ли в това учение?!, според него всяка душа на вселената преминава последователно през всички персоналности/роли/позиции на вечността, т.е. вечност след вечност, тъй като и вечността е период с начало и край, макар и в същото време да е безкрайна, понеже винаги след края на всяка вечност започва следваща(та) поред, а персоналностите/ролите/позициите на душите се сменят с една стъпка напред за всяка поредна вечност, според това учение на Бог и Христос не би имало надежда за вечен живот ако не се осигури достатъчно добро спасение за всяка една душа още сега и до края на вечността...
Последно редактирано от npp : 06-29-2015 на 12:34