.
Отговор в тема
Страница 49 от 204 ПървиПърви ... 394546474849505152535999149 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 5085

Тема: Ислям

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    и руския и близък до българския, но нищо не му разбирам.
    Жалко за теб.

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Да бе да. Мюсюлманите не мислят така. Те казват, че Корана е написан много преди Библията или че в Библията се говори за Алах не помня точно. Това най- много ме дразни, че оспорват исторически факти.
    Не е написан преди Библията. В Корана се казва че, Старият Завет и Библията, са изпратени преди Корана, но са били променени от хората, а Мохаммед е споменат още в Стария Завет.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    значи когато някой (ти) казва истината на истинския Господ Бог става неверник в твоите очи, и веднага започваш да цитираш корана, книга, която е писана около шест века след написването на книгите на Новия Завет, и - хилядолетия от написването на Петокнижието?!, само че тактиката ти е много тъпа, то и аз мога най-безсрамно да отричам всичко добро и да го заменям с лоши неща без въобще да го зачитам дори и когато истинският Господ Бог е изправен пред мен и ме гледа гневно, обаче не съм от онези, които предпочитат да угаждат на чрезмерната фарисейска гордост, алчност, завист и злоба
    Не пише по-различно от теб, впрочем.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    Да бе да. Мюсюлманите не мислят така. Те казват, че Корана е написан много преди Библията или че в Библията се говори за Алах не помня точно. Това най- много ме дразни, че оспорват исторически факти.
    Whaaaaa...

Който казва, че Коранът е изпратен много преди Библията, демонстрира титанично невежество.

Кой оспорва исторически факти и какви са тези факти?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

От къде на къде неграмотни, познавам вярващи, които са сигурно хиляди пъти по- грамотни от теб.
    КОЛКО ПРОЦЕНТА СА ТЕ? 2, 3, 4, 5% половината накичени със злато от най-висшите духовници са фалшиви егоисти. . не случайно вече църквата не играе общински съвет.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Whaaaaa...

какви са тези факти?
    Библията е написана по- рано от Корана. Дори когато е писан Корана Библията вече е била напълно завършена.

Град
    Dreamland
    Библията е написана по- рано от Корана. Дори когато е писан Корана Библията вече е била напълно завършена.
    Кой, по дяволите, оспорва този факт?

Който казва, че Коранът е изпратен много преди Библията, демонстрира титанично невежество.

Град
    Sedes Sancti Petri
    КОЛКО ПРОЦЕНТА СА ТЕ? 2, 3, 4, 5% половината накичени със злато от най-висшите духовници са фалшиви егоисти. . не случайно вече църквата не играе общински съвет.
    Защо фалшиви? Те са си егоисти, но какво лошо има в това ако не вредят на другите?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    религийте се превърнаха в учение за миналото и сивото ежедневие без да обръщат внимание на възможния най-лош развой на утрешния ден

не такава им беше идеята
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Кой, по дяволите, оспорва този факт?
    Ами чувал съм да го оспорват.

Град
    Dreamland
    Ами чувал съм да го оспорват.
    .

Защо фалшиви? Те са си егоисти, но какво лошо има в това ако не вредят на другите?
    тогава какъв пример дават на народа? Какво християнство ще ми проповядват? Какво име слагат на църквата? Кажи? Народа е просто стадо. Толкова лесно маниполирано, че с помоща на няколко ей такива поставени агенти в църквата - може да се случат грешни трагедии..

Град
    Dreamland
    тогава какъв пример дават на народа? Какво християнство ще ми проповядват? Какво име слагат на църквата? Кажи? Народа е просто стадо. Толкова лесно маниполирано, че с помоща на няколко ей такива поставени агенти в църквата - може да се случат грешни трагедии..
    Съветвам те да си оправиш правописа. С най-добри чувства го пиша.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Тяхната работа е да проповядват Божието слово. От там нататък всеки сам да си го тълкува. Свещениците не са длъжни да са примери за подръжание.

Или хората са толкова тъпи, че не могат сами да разтълкуват чутото и като на малки деца да им трябват примери?
    Едва ли.

Град
    Dreamland
    Или хората са толкова тъпи, че не могат сами да разтълкуват чутото и като на малки деца да им трябват примери?
    Едва ли.
    Не си прав.

Съветвам те да си оправиш правописа. С най-добри чувства го пиша.
    а аз да спреш с филмите ти

Град
    Sedes Sancti Petri
    Не си прав.
    Защо?

Има разбира се граници, които не бива да се прекрачват, но свещениците не са длъжни да бъдат светци.

Тяхната работа е да проповядват Божието слово. От там нататък всеки сам да си го тълкува. Свещениците не са длъжни да са примери за подръжание.

Едва ли.
    да, толкова са тъпи и възприемат буквално всичко

а твоите свещенници могат много лесно да заблудят всеки некомпетентен и да променят Божието слово.

как може да пишете грамотоно, а да не мислите бе? ужас

Град
    Sedes Sancti Petri
    да, толкова са тъпи и възприемат буквално всичко

а твоите свещеници могат много лесно да заблудят всеки некомпетентен и да променят Божието слово.

как може да пишете грамотоно, а да не мислите бе? ужас
    Който се интересува от религия не могат да го излъжат. А псевдовярващите може и да ги излъжат, но те сами ще си бъдат виновни.

ма мен не ми интересува това кой кво може. аз ти казвам какво става при военно положение благодарение на църквата и религията.

https://youtu.be/sfQIc3Tlbg8 поздрав

Град
    Sedes Sancti Petri
    ма мен не ми интересува това кой кво може. аз ти казвам какво става при военно положение благодарение на църквата и религията.

https://youtu.be/sfQIc3Tlbg8 поздрав
    Може да стане при военно положение, което е предизвикано от други религии. До сега не съм чул папата или някой патриарх да готвят кръстоносен поход.

На това ли се казва умен, да назубриш столици, планети и върхове? Иначе благодаря за поздрава.

ами умен е относително, но доста рядко може да срещнеш циганче, което да е научило столици... умът е много тясно свързан със способността за запаметяваш информация. зубренето е друго.... За съжаление не циганчетата, ами по-голяма част от българите са на това ниво. И така е във всеки един народ. Нашата интелигенция обаче в сегашната ни държава се е стопила.

Значи история не си чел? А дори толкова много да се е променила религията от тогава до сега - днес също се случва. В Украйна е най-близкия пример. Ислямът - ИД. Но като цяло в Европа църквата не е командващ орган. Нито определя политиката на държавите. Няма тази власт, каквато преди. Днес войните се водят от други.

Град
    Dreamland
    ами умен е относително, но доста рядко може да срещнеш циганче, което да е научило столици... умът е много тясно свързан със способността за запаметяваш информация. зубренето е друго.... За съжаление не циганчетата, ами по-голяма част от българите са на това ниво. И така е във всеки един народ. Нашата интелигенция обаче в сегашната ни държава се е стопила.

Значи история не си чел? А дори толкова много да се е променила религията от тогава до сега - днес също се случва. В Украйна е най-близкия пример. Ислямът - ИД. Но като цяло в Европа църквата не е командващ орган. Нито определя политиката на държавите. Няма тази власт, каквато преди. Днес войните се водят от други.
    ИД не представлява исляма, братле.

ИД не представлява исляма, братле.
    От исляма си набират съмишленици. Само го използват.

Град
    Sedes Sancti Petri
    ами умен е относително
    Гледал/а ли си интервюто с него? Той не може да говори грамотно дори, което (лично според мен разбира се) означава, че не чете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си