Първоначално написано от defender Тогава как един човек, мюсюлманин, който знае само български, да се запознае с текста на Корана на арабски. Значи докато не научите арабски, не ставайте мюсюлмани, просто няма смисъл, загубили сте си времето. Ако се преведе като хората, тогава може.
Първоначално написано от Meth Ако се преведе като хората, тогава може. Ми то човека от къде да знае дали е преведена като хората, единствения начин е да научи арабски.
Първоначално написано от defender Ми то човека от къде да знае дали е преведена като хората, единствения начин е да научи арабски. Точно затова, превеждането на Корана от арабски, на друг език е било забранено.
Първоначално написано от Meth Точно затова, превеждането на Корана от арабски, на друг език е било забранено. ми тогава как ще се разпространи по целия свят
Първоначално написано от defender ми тогава как ще се разпространи по целия свят Именно, затова е 2-рата световна религия подред....иначе, досега да сме затрили християнството...
Първоначално написано от Meth Именно, затова е 2-рата световна религия подред....иначе, досега да сме затрили християнството... мястото на религията ви е в небитието и евреите може би го разбират най-добре
Правила