не знам, не мисля, че на християните трябва да се позволява изобщо да говорят по обществено значими въпроси. взел се за психолог "блогър" (модерната дума за графоман), прикриващ страха си да бъде разпознат като/помислен за ЛГБТ, пише нещо против движение за естествени човешки права, като от всяко второ изречение просто си личи как блика от омраза към гейовете.
статията е пълна с фактологични грешки, логически изкривявания в стил golemiq_korab_minava и двойни стандарти
1. ЛГБТ-общността не била дискриминирана! Ама разбира се, само дето ще те спукат от бой в почти цяла българия, ако държиш приятеля си за ръка; родителите ти ще бъдат разочаровани от това, че повече не могат да гледат на теб като на кошче за сперма/бик оплодител (да си го признаем, такава е функцията на почти всички хетеросексуални); всички завиждащи ти хора от твоя пол ще се опитват да изтъкват факта, че си "свестен" въпреки "педерастлъка" си, когато говорят за теб; всяка институция ще те дискриминира; ще си обект на език на омразата през целия си живот и още в първи клас ще четеш и слушаш агресивни нападки към себе си, защото... не харесваш (само) вагини или пишки. можеш ли да си представиш как се чувства едно такова дете в първи клас??; няма да можеш да сключваш брак с човека, когото обичаш, нито да имаш деца с него, защото християнството все още не е забранено; манифестацията ти в подкрепа гореописаните ти елементарни човешки права ще бъде класифицирана като содомия (едва ли някой привърженик на тази идея се въздържа/е въздържал от секс до брака) или нещо ненатурално (след като природата е решила определен процент да е с нехетеросексуална ориентация, защо да е такова? вие да не сте едноклетъчни, че да можете само да се размножавате? а, вярно). сигурно и мартин лутър кинг е правил легендарния си поход, за да парадира с черната си кожа
нещастници, това на зачитане на правата ли ви прилича?
2. еднополовият секс бил неестествен? ами сексът с презервативи при разнополовите двойки (т.е. с непрокреативна цел)? ами свирките? ами моногамията? ами науките, леглата и възможността ви да живеете повече от 30 години? също толкова "неестествени" са, а ако вие не произведете над 2,37 деца през живота си (необходимата бройка за запазване на едно общество), които да оцелеят и да направят същото като вас, ще бъдете в толкова "тежест" на обществото в прокреативен план, колкото и Азис, който впрочем има дете.
https://yourlogicalfallacyis.com/appeal-to-nature
Ако възприемате себе си като животни - окей, бъдете натурални и се плодете като плъхове, така или иначе не сте родени за нещо по-високо. Но човекът не е животно, той е биосоциален индивид и перфектният партньор за него в сексуално-романтичен план може да е както мъж, така и жена. Затова мисля, че моносексуалните (хетеро- и хомо-) хора сте два пъти по-ограничени от нас и няма логика в сексуалната ви ориентация; в допълнение мозъчната ви система не е смесена като нашата и в почти сто процента от случаите изпадате в крайностите на едно от двете мозъчни полукълба. Освен това по нищо не се различавате от мишките, защото и вие като тях гледате не човека и личността му, а това какво се развява между краката му - по-еволюирали сме от вас. Вие сте животни.
Усеща ли се добре?
3. гей пропаганда? това го правят илюминатите, нали?
дифендър, справяш се супер с реториката и даването на примери, които да ни накарат да направим разни традуктивни заключения по аналогия и инстинктивно да решим, че в примера с туземците и ламборджинито нерелигиозните хора сме първите (защо ли? защото имало възможност това да е така), ама хайде да седнеш и да обориш онзи мой дълъг пост - параграф по параграф. от научния метод през достойнството, та чак до етиката. три, четири
Последно редактирано от dreamwalker : 07-05-2015 на 18:50
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
![]()
окей, официално ме е страх от теб
well, анти-ЛГБТ настроените християни цитират фрагменти от Библията, които ясно подканват към незачитане на естествените права на определени социални групи, също както мога да цитирам такива от други идеологии за забраняване като Корана, "Моята борба" от Хитлер и някоя робовладелска книжка
dreamwalker, така като сме тръгнали, харесваш ли новата ми профилна![]()
Мите, защо си мисля, че секс си виждал само по телевизията? ;д
душа, за фейсбук става дума
А, защо не се снима в цял ръст?
старата ми е в цял ръстиначе имат предвид, че съм твърде висок
но съм красавец тук, нали
Мерси, с едни гени сме![]()