.
Отговор в тема
Страница 57 от 204 ПървиПърви ... 74753545556575859606167107157 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 5085

Тема: Ислям

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Напомня ли ви на някого?
    Херувим ли е?
    Последно редактирано от Corb1225 : 07-05-2015 на 18:35

anonymous895156
    Guest
    https://bozhanov.wordpress.com/

Напомня ли ви на някого?
    не знам, не мисля, че на християните трябва да се позволява изобщо да говорят по обществено значими въпроси. взел се за психолог "блогър" (модерната дума за графоман), прикриващ страха си да бъде разпознат като/помислен за ЛГБТ, пише нещо против движение за естествени човешки права, като от всяко второ изречение просто си личи как блика от омраза към гейовете.
    статията е пълна с фактологични грешки, логически изкривявания в стил golemiq_korab_minava и двойни стандарти

1. ЛГБТ-общността не била дискриминирана! Ама разбира се, само дето ще те спукат от бой в почти цяла българия, ако държиш приятеля си за ръка; родителите ти ще бъдат разочаровани от това, че повече не могат да гледат на теб като на кошче за сперма/бик оплодител (да си го признаем, такава е функцията на почти всички хетеросексуални); всички завиждащи ти хора от твоя пол ще се опитват да изтъкват факта, че си "свестен" въпреки "педерастлъка" си, когато говорят за теб; всяка институция ще те дискриминира; ще си обект на език на омразата през целия си живот и още в първи клас ще четеш и слушаш агресивни нападки към себе си, защото... не харесваш (само) вагини или пишки. можеш ли да си представиш как се чувства едно такова дете в първи клас??; няма да можеш да сключваш брак с човека, когото обичаш, нито да имаш деца с него, защото християнството все още не е забранено; манифестацията ти в подкрепа гореописаните ти елементарни човешки права ще бъде класифицирана като содомия (едва ли някой привърженик на тази идея се въздържа/е въздържал от секс до брака) или нещо ненатурално (след като природата е решила определен процент да е с нехетеросексуална ориентация, защо да е такова? вие да не сте едноклетъчни, че да можете само да се размножавате? а, вярно). сигурно и мартин лутър кинг е правил легендарния си поход, за да парадира с черната си кожа

нещастници, това на зачитане на правата ли ви прилича?

2. еднополовият секс бил неестествен? ами сексът с презервативи при разнополовите двойки (т.е. с непрокреативна цел)? ами свирките? ами моногамията? ами науките, леглата и възможността ви да живеете повече от 30 години? също толкова "неестествени" са, а ако вие не произведете над 2,37 деца през живота си (необходимата бройка за запазване на едно общество), които да оцелеят и да направят същото като вас, ще бъдете в толкова "тежест" на обществото в прокреативен план, колкото и Азис, който впрочем има дете.
    https://yourlogicalfallacyis.com/appeal-to-nature
    Ако възприемате себе си като животни - окей, бъдете натурални и се плодете като плъхове, така или иначе не сте родени за нещо по-високо. Но човекът не е животно, той е биосоциален индивид и перфектният партньор за него в сексуално-романтичен план може да е както мъж, така и жена. Затова мисля, че моносексуалните (хетеро- и хомо-) хора сте два пъти по-ограничени от нас и няма логика в сексуалната ви ориентация; в допълнение мозъчната ви система не е смесена като нашата и в почти сто процента от случаите изпадате в крайностите на едно от двете мозъчни полукълба. Освен това по нищо не се различавате от мишките, защото и вие като тях гледате не човека и личността му, а това какво се развява между краката му - по-еволюирали сме от вас. Вие сте животни.
    Усеща ли се добре?

3. гей пропаганда? това го правят илюминатите, нали?

anonymous895156
    Guest
    дифендър, справяш се супер с реториката и даването на примери, които да ни накарат да направим разни традуктивни заключения по аналогия и инстинктивно да решим, че в примера с туземците и ламборджинито нерелигиозните хора сме първите (защо ли? защото имало възможност това да е така), ама хайде да седнеш и да обориш онзи мой дълъг пост - параграф по параграф. от научния метод през достойнството, та чак до етиката. три, четири

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    не знам, не мисля, че на християните трябва да се позволява изобщо да говорят по обществено значими въпроси.
    Freedom of speech, dude.

Да приемем ЛГБТ с отворени обятия, да забраним християнството. Не ме карай да се смея.

Симеон II какво мисли по въпроса? Питай го следващия път.

П.П. Дочетох поста, ахахахаха.
    Последно редактирано от dreamwalker : 07-05-2015 на 18:50
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    и още в първи клас ще четеш и слушаш агресивни нападки към себе си, защото... не харесваш (само) вагини или пишки.
    Това от личен опит ли го твърдиш, защото не мога да се сетя за дете, което да е чело и слушало агресивни нападки по свой адрес в първи клас, защото (изненада!) в първи клас е знаело, че харесва

(само) вагини или пишки.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

anonymous895156
    Guest
    Симеон II какво мисли по въпроса? Питай го следващия път.
    окей, официално ме е страх от теб

Да приемем ЛГБТ с отворени обятия, да забраним християнството. Не ме карай да се смея.
    well, анти-ЛГБТ настроените християни цитират фрагменти от Библията, които ясно подканват към незачитане на естествените права на определени социални групи, също както мога да цитирам такива от други идеологии за забраняване като Корана, "Моята борба" от Хитлер и някоя робовладелска книжка

Град
    Dreamland
    окей, официално ме е страх от теб

Защо, братле, изобщо не съм страшна, гарантирам.

anonymous895156
    Guest
    Това от личен опит ли го твърдиш, защото не мога да се сетя за дете, което да е чело и слушало агресивни нападки по свой адрес в първи клас, защото (изненада!) в първи клас е знаело, че харесва

(изненада!), в детската градина имах еротични фантазии с всички актьори и актриси от "Спасители на плажа", както и с деца от други филмчета

Град
    Dreamland
    well, анти-ЛГБТ настроените християни цитират фрагменти от Библията, които ясно подканват към незачитане на естествените права на определени социални групи, също както мога да цитирам такива от други идеологии за забраняване като Корана, "Моята борба" от Хитлер и някоя робовладелска книжка
    Повечето не са нито про, нито анти, на голяма част просто не им пука.

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    да, търсенето никога не спира за верните Негови последователи/истинските Светии, Те винаги Го търсят, защото търсенето е единственият начин за прогрес в това отношение по пътя на/към вечността...
    Тогава защо цитираш от една единствена книга ? Да не би да си Го намерил чрез тази книга ?
    Защо не се поразровиш и в други книги ?

Град
    Dreamland
    (изненада!), в детската градина имах еротични фантазии с всички актьори и актриси от "Спасители на плажа", както и с деца от други филмчета
    Добреее.

anonymous895156
    Guest
    dreamwalker, така като сме тръгнали, харесваш ли новата ми профилна

anonymous895156
    Guest
    Добреее.
    е, нямаше интервенция, защото не знаех какво е секс, но по цяла нощ не можех да заспивам от фантазии за ласки между мен и други хора, без значение от пола им :Д

Супер фен Аватара на Corb1225
    Мите, защо си мисля, че секс си виждал само по телевизията? ;д

Град
    Dreamland
    dreamwalker, така като сме тръгнали, харесваш ли новата ми профилна
    Оригинална е, ама не е много нова май.

А ти харесваш ли моята?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Мите, защо си мисля, че секс си виждал само по телевизията? ;д
    защото не си запознат с воайорските ми залитания

Оригинална е, ама не е много нова май.
    как така, тези дни си я правих

А ти харесваш ли моята?
    не знам какъв е профилът ти

Град
    Dreamland

anonymous895156
    Guest
    душа, за фейсбук става дума

Град
    Dreamland
    А, защо не се снима в цял ръст?

anonymous895156
    Guest
    старата ми е в цял ръст иначе имат предвид, че съм твърде висок
    но съм красавец тук, нали

Град
    Dreamland
    старата ми е в цял ръст иначе имат предвид, че съм твърде висок
    но съм красавец тук, нали
    Знам.

Да, бих те добавила, ама нямаме общи приятели, не добавям непознати без общи приятели.

anonymous895156
    Guest
    Да, бих те добавила, ама нямаме общи приятели, не добавям непознати без общи приятели.
    смятам, че LadyDi е нашият общ приятел

Град
    Dreamland
    смятам, че LadyDi е нашият общ приятел
    Може. А сестра ти е много красива, между другото.

anonymous895156
    Guest
    Мерси, с едни гени сме

Град
    Dreamland
    Мерси, с едни гени сме
    Сладури.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си