.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    не само защото след като в продължение на месеци търсих/призовавах Онзи, Който наистина е истинският Бог, без да съм сигурен/да зная Кой е Той, ми се яви самият Исус Христос и ми изяви, че само библейските писания са официалните автентични Св. писания за тази планета, но и защото съм изследвал и другите древни писания, а именно ведите, авеста, корана, ади-грантх, и др., и там не намерих такава съвършена любов и правда каквато намерих в Библията, но съзрях, че другите са някак си "мътни" в сравнение с библейските, като преди мен е имало много праведни, които са потвърдили автентичността на библейските писания, обаче, като казвам това, нямам предвид, че съм търсил и намерил истинския Бог в библейските писания, защото Той ми се яви едва когато започнах да Го търся чрез вяра без да чета и да се водя от написаното в Библията и въобще книгите, и оттогава насам (вече) не се занимавам с четене на писания, включително и на библейските, но се основавам единствено на вяра(та) в това отношение...
    Ти да не си адвентист ? Или протестант ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Ти да не си адвентист ? Или протестант ?
    не

не
    Питам, защото и една моя приятелка християнка ми каза, че е чувала Бог да й говори....Пък като я питаха какво е Бог всъщтност, тя нищо не можа да отговори и се оказа, че не е никаква християнка (за каквато се е мислeше), че чак щеше да се разплаче...до такава степен беше разочарована...

И ти да не би да си от ония ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Питам, защото и една моя приятелка християнка ми каза, че е чувала Бог да й говори....Пък като я питаха какво е Бог всъщтност, тя нищо не можа да отговори и се оказа, че не е никаква християнка (за каквато се е мислeше), че чак щеше да се разплаче...до такава степен беше разочарована...

И ти да не би да си от ония ?
    на мен истинският Господ Бог ми е говорил повече в "сърцето" (ако въобще разбираш какво означава библейското понятие "сърце"), докато като глас такъв какъвто може да се чуе от устата на някой човек например, съм го чувал много по-малко пъти, а що се отнася до сектите, въобще не е учудващо за мен, че там има объркани хора, макар и вярващи там от дълги години

Мега фен
    докато като глас такъв какъвто може да се чуе от устата на някой човек например, съм го чувал много по-малко пъти,
    Как го чуваш, гласът Му dolbisaround ли е, с басов тембър и идва от всяка посока, както на филмите?

Как се обръща към тебе, с херувиме или по малко име.

или пък с чадо мое, небесно ненагледно, херувимско
    Последно редактирано от defender : 07-05-2015 на 20:59

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Как го чуваш, гласът Му dolbisaround ли е, с басов тембър и идва от всяка посока, както на филмите?

Как се обръща към тебе, с херувиме или по малко име.

или пък с чадо мое, небесно ненагледно, херувимско
    Сигурно е голям кеф да го слушаш.

на мен истинският Господ Бог ми е говорил повече в "сърцето" (ако въобще разбираш какво означава библейското понятие "сърце"), докато като глас такъв какъвто може да се чуе от устата на някой човек например, съм го чувал много по-малко пъти, а що се отнася до сектите, въобще не е учудващо за мен, че там има объркани хора, макар и вярващи там от дълги години
    Разбирам. Или се базикаш, или джинове се базикат с тебе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си