.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ^ кажи и за батко си, кажи на метх колко ме уважаваш

така и не разбрах какъв е гласът на спящия бог, опиши го малко - тънък, дебел, напушен, стерео
    като се интересуваш от звуци, тонове, гласове, тембри, октави и пр. търси в youtube и по другите сайтове където може да се намерят такива аудио или видео клипове, Бог не ти е тон генератор, богохулнико...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    като се интересуваш от звуци, тонове, гласове, тембри, октави и пр. търси в youtube и по другите сайтове където може да се намерят такива аудио или видео клипове, Бог не ти е тон генератор, богохулнико...
    Какво толкова съм те питал, казваш, че богът ти ти е говорил и те питам как звучи гласът му, отделно ми стана интересно как едновременно спи и говори, тава май не е много нормално. Как би звуча гласът на бог дето спи и говори (нещо завалено като пиянка на 3 ракии ли).

Напълно нормални въпроси, особено за такива неща, дето разказваш, че ти се случват, кво искаш?
    Последно редактирано от defender : 07-06-2015 на 20:38

Супер фен Аватара на Meth
    дето спи и говори
    Чудя се, как си върши работите докато спи ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Чудя се, как си върши работите докато спи ?
    сега сигурно ще ти каже, че си богохулник

до колкото знам богът на нпп е в някакво странно състояние на полусън

и нпп с молитвата трябва да го събуди.
    Последно редактирано от defender : 07-06-2015 на 21:11

То ако и Аллах спеше тъй, досега джиновете щяха да ни се нахвърлят.
    Представи си каква каша щеше да е.

Мега фен
    до колкото си спомням той не може да разбере защо има зло в света, затова мисли, че богът му спи в полусън и тогава дявола се възползва от неадеквотността на бог и напада истинските светии и нпп.
    а как точно Иисус е дошъл на земята и е живял в съзнание, а не в полусън, това забравих да го питам

до колкото си спомням той не може да разбере защо има зло в света, затова мисли, че богът му спи в полусън и тогава дявола се възползва от неадеквотността на бог и напада истинските светии и нпп.
    а как точно Иисус е дошъл на земята и е живял в съзнание, а не в полусън, това забравих да го питам
    Защо има зло според Исляма:
    Аллах е създал ангелите и джиновете преди хората. Иблис (дяволът), който е бил от рода на джиновете е бил прочут мислител и дори бил и учител на ангелите. Аллах много обичал Иблис, защото той му бил верен. Когато Аллах е създал човека (Адам) от кал, Аллах наредил на всички ангели и включително на Иблис да се поклонят пред Адам - новото Му творение. Всички ангели са се поклонили, но единствено Иблис не е показал това уважение. Той завидял на Адам и рекъл, че той не е добър като него и никога няма да бъде, Иблис се е помислил за по-висш от Адам и го оклеветил. Тогава, Аллах казал на Иблис, че и той е съвършен колкото него, но Иблис не приел това и казал - ''Позволи ми, да ти докажа, че това твое творение, ще се отклони от правия път. Дай ми нужната сила и заклевам се, че ще ги разгоня и ще ги запратя всичките в Ада! '' Аллах му дал позволение, да стори всичко, каквото може, за да разгони човека, само за да му докаже, че Неговото творение няма да кривне от правия път и няма да Го изложи......другото ви е ясно от Библията....случката в Райската градина...и т.н.....
    Последно редактирано от Meth : 07-06-2015 на 21:41

Мега фен
    духовно тъпи човечета като теб не могат да разбират духовните неща, защото дори не вярват в Бог истински, ако Бог Отец беше напълно буден, щеше ли да допусне Неговия Син, Исус Христос, да върши великите славни дела само за не повече от около 3 години и след това да бъде заловен, бит, съден, измъчван, поруган и екзекутиран като най-голям грешник?!, ти би ли допуснал да се случи такова лошо нещо с най-любимия ти син ако си напълно буден и достатъчно могъщ за да не го допуснеш?!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    То ако и Аллах спеше тъй, досега джиновете щяха да ни се нахвърлят.
    Представи си каква каша щеше да е.
    а като е толкова буден тоя твой аллах, защо не е спасил всички човеци за толкова векове досега?!, не си ли фарисейски лицемер?!

Мега фен

едва ли молитвата е дадена само на един единствен вярващ да се моли, а големи духовни търбуси като теб - само да си почиват денонощно седем дена в седмицата
    Последно редактирано от npp : 07-06-2015 на 23:34

Мега фен
    Какво толкова съм те питал, казваш, че богът ти ти е говорил и те питам как звучи гласът му, отделно ми стана интересно как едновременно спи и говори, тава май не е много нормално. Как би звуча гласът на бог дето спи и говори (нещо завалено като пиянка на 3 ракии ли).

Напълно нормални въпроси, особено за такива неща, дето разказваш, че ти се случват, кво искаш?
    вече достатъчно се показа, че си духовен бай ганьо, а сега все повече се показваш и като богохулник

спиш ти, защото откакто си дошъл в този форум едно смислено свидетелство от Словото на истинския Бог не си дал, понеже и не вярваш както трябва, а си един духовен ленивец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си