Първоначално написано от defender Метх, мислиш ли, че нпп е обладан от зъл джин? Не че е чак обладан, но явно го тормозят за да го използват...само за това мога да се досетя, доколкото той разказа... П.С. npp, оня който ти е говорил какво ти каза ?
Първоначално написано от Meth Не че е чак обладан, но явно го тормозят за да го използват...само за това мога да се досетя, доколкото той разказа... П.С. npp, оня който ти е говорил какво ти каза ? Може да кажеш на някой ходжа да му прибае от разстояние.
Първоначално написано от defender Може да кажеш на някой ходжа да му прибае от разстояние. Аз ще го оправя, споко.
Първоначално написано от Meth Аз ще го оправя, споко. йеееееее, Метх ти си пратеник на Аллах, признай си.
Първоначално написано от Meth Аз ще го оправя, споко. Калояне, ти ли си, кучеееее???
Първоначално написано от inewton Калояне, ти ли си, кучеееее??? Нямам общо с никакъв Калоян.
Първоначално написано от Meth Аз ще го оправя, споко. Обаче мани другото, ама те поздравявам за оптимизъма, това ще е една от великите битки на форума, със златни букви в залата на славата. Бравос. ако нпп сложи чалмата, тва ще е съкрушителен удар.
Последно редактирано от defender : 07-06-2015 на 21:23
Първоначално написано от defender Обаче мани другото, ама те поздравявам за оптимизъма, това ще е една от великите битки на форума, със златни букви в залата на славата. Бравос. ако нпп сложи чалмата, тва ще е съкрушителен удар. той да не би да ме гласи да се явявам на ислямско модно ревю за ислямски народни носии?!
Първоначално написано от Meth Аз ще го оправя, споко. първо оправи себе си, лицемерино
Първоначално написано от Meth Не че е чак обладан, но явно го тормозят за да го използват...само за това мога да се досетя, доколкото той разказа... П.С. npp, оня който ти е говорил какво ти каза ? то се вижда кои са използваните каза че и двамата с дефендър сте фарисейски мъгли
Първоначално написано от npp то се вижда кои са използваните каза че и двамата с дефендър сте фарисейски мъгли Вече съм 100% сигурен, че е бил джин.
Първоначално написано от Meth Вече съм 100% сигурен, че е бил джин. какво те кара да мислиш така, според мен може да е от ривотрила.
Последно редактирано от defender : 07-07-2015 на 12:57
Първоначално написано от defender какво те кара да мислиш така, според мен може да е от ривотрила. От ривотрила най-много да се успокои и да заспи. Тука работата е друга мисля....
Първоначално написано от Meth От ривотрила най-много да се успокои и да заспи. Тука работата е друга мисля.... не се вижда да е друга работата ви сега, но в това отношение се вижда една и съща човешка суета...
Първоначално написано от Meth Вече съм 100% сигурен, че е бил джин. ако си пил джин с тоник, тогава и аз не бих се учудил ако е бил джин...
Правила