.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Дай ми нужната сила и заклевам се, че ще ги разгоня и ще ги запратя всички в Ада! '' Аллах му дал позволение, да стори всичко, каквото може, за да разгони човека, само за да му докаже, че Неговото творение няма да кривне от правия път и няма да Го изложи......другото ви е ясно от Библията....случката в Райската градина...и т.н.....
    ами щом Аллах му е дал нужната сила на Иблис, то тогава Иблис прецаква Адам със силата на Аллах, а ти какво очакваш Адам да победи силата на Аллах ли?

То излиза, че Адам е бил обречен от Аллах, който е дал сили на Иблис да го прецака.

Какво е виновен Адам?

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ами щом Аллах му е дал нужната сила на Иблис, то тогава Иблис прецаква Адам със силата на Аллах, а ти какво очакваш Адам да победи силата на Аллах ли?

То излиза, че Адам е бил обречен от Аллах, който е дал сили на Иблис да го прецака.

Какво е виновен Адам?
    Всъщност това е нещо като бас.
    Аллах пази хората и джиновете, но и Иблис има власт над тях САМО ДО НЯКАКВА СТЕПЕН, тоест властта на Иблис е ограничена.
    Тъй като наближаваме Съдния ден, (както се описва в Корана и в хадисите ) Иблис вече обмисля да се извини на Аллах...но няма да успее навреме...когато слънзето изгрее от запад, за неверниците, които дотогава не са станали мюсюлмани и за Иблис няма да има прошка.
    Адам не е виновен за нищо, но щеше да е по-добре ако не беше изял оная ябълка...ах тия жениии....

Мега фен
    Аллах пази хората и джиновете, но и Иблис има власт над тях САМО ДО НЯКАКВА СТЕПЕН, тоест властта на Иблис е ограничена.
    Тъй като наближаваме Съдния ден, (както се описва в Корана и в хадисите ) Иблис вече обмисля да се извини на Аллах...но няма да успее навреме...когато слънзето изгрее от запад, за неверниците, които дотогава не са станали мюсюлмани и за Иблис няма да има прошка.
    Адам не е виновен за нищо, но щеше да е по-добре ако не беше изял оная ябълка...ах тия жениии....
    Щом Адам няма вина за нищо, защо останалите хора да имат и да ходят в Ада.
    Защо Аллах е простил на Адам, а на останалите хора няма прошка.

Щом Адам няма вина за нищо, защо останалите хора да имат и да ходят в Ада.
    Защо Аллах е простил на Адам, а на останалите хора няма прошка.
    Не му е простил...изхвърлил го е от райската градина....Адът му е бил на Земята...
    Има прошка за останалите....за праведните има.

Мега фен
    Не му е простил...изхвърлил го е от райската градина....Адът му е бил на Земята...
    Има прошка за останалите....за праведните има.
    как можеш да кажеш, че всемилостивият Бог предумишлено е изхвърлил човека от райската градина?!, как е възможно такова нещо?!

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    как можеш да кажеш, че всемилостивият Бог ПРЕДУМИШЛЕНО е изхвърлил човека от райската градина?!, как е възможно такова нещо?!
    След като изядат плода разбира се.

Мега фен
    След като изядат плода разбира се.
    а ти след като си изядеш манджата, някой изхвърля ли те на сметището (например)?!

Мега фен
    добре бе братче, как може цялото човечество да страда заради някакъв бас на Аллах, той Аллах много хазартен тип излезе, пък на вас забранява да играете хазарт. тц-тц.

добре бе братче, как може цялото човечество да страда заради някакъв бас на Аллах, той Аллах много хазартен тип излезе, пък на вас забранява да играете хазарт. тц-тц.
    Казах нещо КАТО бас, а не съвсем бас.
    Това, че е допуснал Иблис да обърква умовете на хората, не Го прави лицемер.
    В началото, както казах в по-предни постове, Иблис е бил много умен, мъдър, мислител и преподавател на ангелите...но той просто от завист, се е объркал и се е противопоставил на Аллах, разбунтувал се е....и Аллах просто го е наказал един вид, изхвърляйки го, но в същото време му дал разрешение да прави каквото може, за да проникне в умовете на хората и да ги отклони......разрешил му е да направи всичко това, само и само за да докаже, че не всички от рода на Адам ще кривнат...

Мега фен
    Казах нещо КАТО бас, а не съвсем бас.
    дори и това, че потребителското ти име(meth) означава метамфетамин, и дори си си поставил изображение на главния герой от сериала "в обувките на станата", който е производител на метамфетамин във филма, е достатъчно съмнително, изглежда така сякаш това е просто още един акаунт на доктор сатан

дори и това, че потребителското ти име(meth) означава метамфетамин, и дори си си поставил изображение на главния герой от сериала "в обувките на станата", който е производител на метамфетамин във филма, е достатъчно съмнително, изглежда така сякаш това е просто още един акаунт на доктор сатан
    Това е заради любовта ми към химията.
    И пак ще го кажа - ''Ако химията беше жена, бих се оженил за нея!''

Мега фен
    Това е заради любовта ми към химията.
    И пак ще го кажа - ''Ако химията беше жена, бих се оженил за нея!''
    тук просто отново се опитваш да замажеш положението си на лъжец

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    , изглежда така сякаш това е просто още един акаунт на доктор сатан

Никога не съм имал фейк акаунти - правил съм си нови акаунти, единствено и само защото са ми баннвали старите. Защо си мислиш че бих паднал толкова ниско, та да се преструвам на малоумник като Meth? Аз тролвам само като ви казвам истината, и то дори не троля умишлено - просто така реагирате.

ПП: Не е нещо кой знае какво де, в смисъл не съм изненадан, че си го помисли... предвид че цялата ти доктрина е базирана на извадени от гъза предположения.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 07-07-2015 на 15:55

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    малоумник като Meth?
    Що пък малоумник ? Не можа ли да измислиш по-обидна дума ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението

Никога не съм имал фейк акаунти - правил съм си нови акаунти, единствено и само защото са ми баннвали старите. Защо си мислиш че бих паднал толкова ниско, та да се преструвам на малоумник като Meth? Аз тролвам само като ви казвам истината, и то дори не троля умишлено - просто така реагирате.

ПП: Не е нещо кой знае какво де, в смисъл не съм изненадан, че си го помисли... предвид че цялата ти доктрина е базирана на извадени от гъза предположения.
    направо си душичка с този gif, но после, особено последното изречение в послеписа...

Мега фен
    все едно пееш народна песен, или м*стурбир*ш интелектуално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си