Първоначално написано от Meth Не че е чак обладан, но явно го тормозят за да го използват...само за това мога да се досетя, доколкото той разказа... П.С. npp, оня който ти е говорил какво ти каза ? то се вижда кои са използваните каза че и двамата с дефендър сте фарисейски мъгли
Първоначално написано от npp то се вижда кои са използваните каза че и двамата с дефендър сте фарисейски мъгли Вече съм 100% сигурен, че е бил джин.
Първоначално написано от Meth Вече съм 100% сигурен, че е бил джин. какво те кара да мислиш така, според мен може да е от ривотрила.
Последно редактирано от defender : 07-07-2015 на 12:57
Първоначално написано от defender какво те кара да мислиш така, според мен може да е от ривотрила. От ривотрила най-много да се успокои и да заспи. Тука работата е друга мисля....
Първоначално написано от Meth От ривотрила най-много да се успокои и да заспи. Тука работата е друга мисля.... не се вижда да е друга работата ви сега, но в това отношение се вижда една и съща човешка суета...
Първоначално написано от Meth Вече съм 100% сигурен, че е бил джин. ако си пил джин с тоник, тогава и аз не бих се учудил ако е бил джин...
Правила