Първоначално написано от defender Щом Адам няма вина за нищо, защо останалите хора да имат и да ходят в Ада. Защо Аллах е простил на Адам, а на останалите хора няма прошка. Не му е простил...изхвърлил го е от райската градина....Адът му е бил на Земята... Има прошка за останалите....за праведните има.
Първоначално написано от Meth Не му е простил...изхвърлил го е от райската градина....Адът му е бил на Земята... Има прошка за останалите....за праведните има. как можеш да кажеш, че всемилостивият Бог предумишлено е изхвърлил човека от райската градина?!, как е възможно такова нещо?!
Първоначално написано от npp как можеш да кажеш, че всемилостивият Бог ПРЕДУМИШЛЕНО е изхвърлил човека от райската градина?!, как е възможно такова нещо?! След като изядат плода разбира се.
Първоначално написано от Meth След като изядат плода разбира се. а ти след като си изядеш манджата, някой изхвърля ли те на сметището (например)?!
Първоначално написано от npp а ти след като си изядеш манджата, някой изхвърля ли те на сметището (например)?! Ако не ми е позволено да ям от манджата - да.
Първоначално написано от Meth Ако не ми е позволено да ям от манджата - да. имах предвид твоята манджа, т.е. ястията, които си ял досега
Първоначално написано от npp имах предвид твоята манджа, т.е. ястията, които си ял досега Въпросът е съвсем друг...те биват изхвърлени, защото дяволът кара Ева да изяде забранения плод и след това и Адам си отхапва. Тъй че, ако не ми е позволено да ям от манджата - да.
Правила