Първоначално написано от Meth Противоречиш на свещенната си книга - Библията ?! - ще ме накарат да си платя...няма значение по какъв начин. ти си противоречиш, защото очакваш от зъл бог да ти даде вечен живот не говорих за плащане(то), а за самото отношение
Първоначално написано от npp ти си противоречиш, защото очакваш от зъл бог да ти даде вечен живот не говорих за плащане(то), а за самото отношение И защо да е зъл ? Е виж какво отношение търпят Адам и Ева след като изядат плода...
Първоначално написано от Meth И защо да е зъл ? Е виж какво отношение търпят Адам и Ева след като изядат плода... нали каза, че Бог причинява зло на човеците едно е отношението на Онзи, Който наистина е истинският Бог, друго е отношението на другия
Първоначално написано от npp нали каза, че Бог причинява зло на човеците едно е отношението на Онзи, Който наистина е истинският Бог, друго е отношението на другия Не съм казал такова нещо. Кой е ''другия'' ?
Първоначално написано от Meth Не съм казал такова нещо. Кой е ''другия'' ? не твърдеше ли, че Бог е сътворил "тъмнината", дявола, злите духове...?! онзи, дето не е истинският Бог
Правила