Всъщност на практика християнството си позволява наркотиците (май)
А докато в корана са забранени алкохола и всички опияняващи вещества.
Питай Доктор Сатан дали си има приятелка, едно момиче от форума Скарлет отиде при него и повече нито се видя, нито се чу за нея, изчезна безследно.
Последно редактирано от npp : 07-10-2015 на 10:57
гледам тук се е заформил яростен дебат за секса, като дойде meth може да почне да се чуди къде му е темата за исляма (т.е. може да не си я познае)![]()
всъщност сексуалните хора имат право на полов живот, понеже сексът по принцип е един от вечните аспекти на душата, затова и Бог направи да има човеци от мъжки пол и други от женски, иначе щеше да направи да има само един (хермафродитен/двуполов) вид, обаче е добре да се пазят от негативните сексуални влияния, които системата на човешката(666) религия пося за последните хилядолетия, понеже и всички сексуални проблеми и престъпления се явяваха/бяха именно вследствие на влиянието на бесовските духове, които системата на духовното беззаконие докара на света
Ако всички спазваха Божиите закони, то нямаше да има нито една тема в раздел ''Секс'', свързана с бременноста, като : ''Може ли да е забременяла ?'' ''Бременност'', ''Ооо правихме го без презерватив, а пък й всърших малко тук там...',' ''Прaвихме го с презерватив, но все пак имам опасения, че е бременна...'' и ред такива глупости...
лошото е, че повечето от вярващите/поклонниците на света не спазваха и нарушаваха Божиите Заповеди досега, затова и много от невярващите също пострадаха като вторични жертви на духовното беззаконие, като някои от тях се оказаха и вторични престъпници, или как ще кажеш на невярващия пази Божиите Заповеди, ако ти и въобще повечето от вярващите/духовните не ги пазите и ги нарушавате?!, защото Божиите Заповеди, които са представени в Библията, са най-напред принципи/правила на вярата, и чак след това определена част от тях се оказват валидни и за невярващите, и това например са последните шест от десетте, които самият Господ Бог написа със собствения си пръст на две каменни плочи...
Страдам от ниско самочуствие. Вкъщи постоянно ми го тъпчат.
Докторе, смущаваме защо си толкова убеден, че никоя нямало да ми пусне и нямало да си имам приятелка. Кво, да не казваш, че съм задръстен и смотан. притесняваш ме човек.
Обоснови се, дам ми олекне сексапилното поведение и да са отпуснам.
Последно редактирано от defender : 07-10-2015 на 14:18
ето, у вас ти тъпчат самочувствието и те сега идваш да ми мачкаш либидото и да си го изкараш, знам ги аз женски номера.
ти кажи, дали съм задръстен.
естествено, че не съм, никакъв проблем няма да ти взема телефона, ама неща. хихи
Defender, щом не си казваш годините е вероятно да си мнооого стар, но иначе не ми мязаш мн на 20+ И да ако си 20+ и девствен, си задръстен в да кажем 80% или повече от случаите, защото по принцип проблема на такива като теб и и че дърво не могат да свалят. Но ти казваш че си имаш приятелка и че не си задръстен, не се връзва много, би ли обяснил
Ми аз никога не съм свалял момиче, ходим се разкарваме, на кафе и то се окаже, че се харесваме, чудна робота.
на колко съм тогава, да си ги намаля, да не ми личи.
10 пъти ти казвам, че проблема ми не е в "свалянето" и както там го наричаш, просто ще правя секс след брака, тва е, не ми тежи.
учил съм в клас с 26 момичета и 5 момчета.
Последно редактирано от defender : 07-10-2015 на 14:43