.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Не гледаш ли, че ти цитира накрая символа на вярата за да разбереш какво има предвид, а ти какво, почна да му баеш за съборите.

Да, Христос е Бог, въплътил се чрез дева Мария в човек, но с това не е изгубил Божествеността си.
    По баща има Божия природа, по майка има и човешка.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Не гледаш ли, че ти цитира накрая символа на вярата за да разбереш какво има предвид, а ти какво, почна да му баеш за съборите.

Да, Христос е Бог, въплътил се чрез дева Мария в човек, но с това не е изгубил Божествеността си.
    По баща е Бог, по майка е човек.
    вече взе да се излагаш до степен на публична д*ф*к*ция на ди*р*я пред очите на хиляди минувачи

кога той цитира онова изречение от никео-цариградския символ на вярата?, не беше ли най-накрая, като изтъкваше учението на кришна и другите последователи на йога?, така този цитат от символа на вярата не се ли яви един вид (като) в подкрепа на ведическото вероучение "йога"?!

но погледнат(о) от друга страна онзи стих от символа на вярата може да изглежда все едно че е написано как Той (едва ли не) е въплъщение на Бог и земната му майка Мария, което би го принизило до някакъв полубог-полуземен човек - все едно както кална топка с железни късчета в нея вместо монолитно стоманено гюле
    писано е, че Исус е единственият (истински) Господ на вселената(втори в божествената йерархия), което Го прави повече дори и от всички други Славни същества на "небето"
    Последно редактирано от npp : 07-23-2015 на 15:27

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    кога той цитира онова изречение от никео-цариградския символ на вярата?, не беше ли най-накрая,
    А аз като ти отговарях, какво цитирах, не цитирах ли неговия последен пост от символа, да съм цитирал нещо друго.
    А и ясно се разбира, че той има предвид точно това, а не кришна или нещо друго.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    А аз като ти отговарях, какво цитирах, не цитирах ли неговия последен пост от символа, да съм цитирал нещо друго.
    А и ясно се разбира, че той има предвид точно това, а не кришна или нещо друго.
    същият гаден и нагъл лъжец си какъвто беше и преди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си