свидетелствата ти са все още доста мътни...
представеният в Библията Исус Христос е поне с една глава повече от човеците:
"Но желая да знаете, че глава на всеки мъж е Христос, а глава на жената е мъжът, глава пък на Христос е Бог." 1 Коринтяни 11: 3
Той е един вид заместник и първи асистент/помощник на системния вселенски Администратор(Бог)
"когато пък въвежда Първородния във вселената, казва: - "И поклонете се Нему, всички Божии ангели". И за ангелите казва: - "Който прави ангелите Си силни като ветрове, И служителите Си като огнен пламък"; А за Сина казва: - "Твоят престол, о Боже, е до вечни векове; И скиптърът на Твоето царство е скиптър на правота. Възлюбил си правда, и намразил си беззаконие; За това, Боже, Твоят Бог Те е помазал с миро на радост повече от Твоите събратя". и пак: "В началото Ти, Господи, си основал земята, И дело на Твоите ръце е небето;" Евреи 1: 6-10
както се вижда от написаното, Господ, Исус Христос, е бил дори асистент/помощник на Създателя в процеса на сътворението, което се вижда и от този стих:
"И Бог каза: Да създадем човека по Нашия образ, по Наше подобие;" Битие 1: 26
тук Бог Отец се обръща към Господа, Исус Христос
Тва, как ще се обръщам към Него си е моя отговорност, нито съветвам някой друг да го прави или да му "свидетелствам" на главата като тебе.
Христос е Бог и човек в Библията го пише така, а твоите неща са си някакви твои, всеки може да си плямпа измислици, но нали говорим за Словото Божие.
Последно редактирано от defender : 07-23-2015 на 15:26
аз не ти досаждам, но ти дойде да ме нападаш, както правеше и много други пъти преди
това си е твоето мнение, ако ще и да е мнението на още милиони като теб, но аз се водя от истинското и достоверното Слово, а не от послешни свидетелства, които не отговарят напълно на автентичните
Последно редактирано от npp : 07-23-2015 на 15:34