Първоначално написано от Meth Няма с кого да споря на мой терен което е по-добре за мен. Апф.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Апф. Извинявай dreamwalker...Hо няма за какво да си спорим.
Първоначално написано от Meth Извинявай dreamwalker...Hо няма за какво да си спорим. Защо?
Първоначално написано от dreamwalker Защо? Извинявам се, че съм те пренебрегнал/изпуснал, в случай, че си доста запозната с Исляма. За да има спор, трябва да има две различни мнения.
Хвани defender, той е майстор на апологетиката.
Първоначално написано от inewton Хвани defender, той е майстор на апологетиката. Личи си от никнейма му
Първоначално написано от Meth Личи си от никнейма му не се ебавай с джина. Даже си мисля да кажа, да не ме слушате какви ги говоря, защото после как да отговоря на Бога ако съм ви заблудил, надявайте се на Изкупителя в Него е Спасението, аз съм бай джин666.
Първоначално написано от Meth Извинявам се, че съм те пренебрегнал/изпуснал, в случай, че си доста запозната с Исляма. За да има спор, трябва да има две различни мнения. Никакъв проблем. Дай контроверсиално мнение, аз ще ти опонирам. П.П. Виждам, че все пак си решил да не ходиш на онова място...
Правила