.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    А ако сбъркаш нещо в стойката?
    Или пък направиш цялата процедура по-бавно или по-бързо, или не в точния час?

ПП: Аз имам чувството, че като ходиш да се молиш в джамия все едно отиваш на санаториум за мускулни разтягания и нагревки.

или все едно ката от карате
    Последно редактирано от defender : 08-02-2015 на 16:40

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    А ако сбъркаш нещо в стойката?
    Или пък направиш цялата процедура по-бавно или по-бързо, или не в точния час?

ПП: Аз имам чувството, че като ходиш да се молиш в джамия все едно отиваш на санаториум за мускулни разтягания и нагревки.

или все едно ката от карате
    В стойката ? Аллах е милостив.
    Бързината няма значение, ако прочетеното е правилно. Грях е, ако не се изпълни в точния час.
    П.П. Нали затова викам ''с един куршум - два заека''...защото и изпълняваш задълженията си като вярващ, и няма да те боли гърба после.
    (само може да има проблем с краката, защото сядането си има особености)
    Карате ? Ахахаха
    Последно редактирано от Meth : 08-02-2015 на 16:52

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    В стойката ? Аллах е милостив.
    Бързината няма значение, ако прочетеното е правилно. Грях е, ако не се изпълни в точния час.
    П.П. Нали затова викам ''с един куршум - два заека''...защото и изпълняваш задълженията си като вярващ, и няма да те боли гърба после.
    (само може да има проблем с краката, защото сядането си има особености)
    И освен гореказаното за санаториума, като включиш и миенето на краката, и бъбренето в двора на джамията, става едно мазало.

Влизаш, миеш си краката, сваляш си обувките, търсиш място къде да ги денеш тия обувки, мамка му, защо са заели всички места, ох, най-накрая, тук ще ги сложа, после надяваш пантофите (ако има изобщо), влизаш вътре в джамията изпълняваш процедурата със стойката, излизаш и отиваш да си бъбриш в двора.

Наистина ми се струва, че страна нагласа трябва да има човек на път за джамията.
    Последно редактирано от defender : 08-02-2015 на 16:54

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Наистина ми се струва, че страна нагласа трябва да има човек на път за джамията.
    Да, само така ти се струва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си