.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    не си истински мюсюлманин след като не споменаваш нищо за това как стъпалата на ислямския поклонник винаги трябва да опират в земята поне с пръстите по време на поклонението, в което има вложен много специален смисъл, а именно че това изразява пълната готовност на мюсюлманина по всяко време да послужи на Бог като върши/прави добрини за/на нуждаещите се...
    Има още мнооооооооогоооооо важни неща, за които не съм споменал, просто, защото той няма да прочете всичко, а и не го интересува чак толкова.
    При жените не е така. Само при мъжете пръстите на десния крак трябва да са извити към ''Къблето'' а левият е извит на дясно и върху него се сяда.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Има още мнооооооооогоооооо важни неща, за които не съм споменал, просто, защото той няма да прочете всичко, а и не го интересува чак толкова.
    При жените не е така. Само при мъжете пръстите на десния крак трябва да са извити към ''Къблето'' а левият е извит на дясно и върху него се сяда.
    не увъртай отново, виж как стъпалата на тези поклонници винаги опират в земята(ако не винаги целите поне на пръсти) когато се молят/кланят:

https://www.youtube.com/watch?v=vIEZ7pCtPBc

https://www.youtube.com/watch?v=lilAvv_78gQ

а след като трябва, защо трябва?!, нима ислямските отци са въвели тази практика напразно?!, но ето как съвременните религии са сведени до неефективни ритуали, а не се усъвършенствуват във вършенето на правда/правенето на добро...

не увъртай отново, виж как стъпалата на тези поклонници винаги опират в земята(ако не винаги целите поне на пръсти) когато се молят/кланят:

https://www.youtube.com/watch?v=vIEZ7pCtPBc

https://www.youtube.com/watch?v=lilAvv_78gQ

а след като трябва, защо трябва?!, нима ислямските отци са въвели тази практика напразно?!, но ето как съвременните религии са сведени до неефективни ритуали, а не се усъвършенствуват във вършенето на правда/правенето на добро...
    Че какво съм увъртал ? Едно е да го видиш на видео, друго си е да ти го обяснява мюсюлманин, който го прави 5 пъти всеки ден.

ето как съвременните религии са сведени до неефективни ритуали, а не се усъвършенствуват във вършенето на правда/правенето на добро...

П.С. А вие защо палите свещи ? Това помага ли ви във вършенето на правдя/правенето на добро ?

Мега фен
    Аз паля когато поискам.

[QUOTE=defender;11336374]Аз паля когато поискам.[/QUOTE
    Но по принцип когато се отиде на църква се пали. А защо ? Според npp това са безполезни, неефективни ритуали, които въобще не усъвършенстват вършенето на правда/правенето на добро....Моля ви се хванете го за ръката и да заведете на църква, че да види хората какво правят там...

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Аз паля когато поискам.
    Но по принцип когато се отиде на църква се пали. А защо ? Според npp това са безполезни, неефективни ритуали, които въобще не усъвършенстват вършенето на правда/правенето на добро....Моля ви се хванете го за ръката и да заведете на църква, че да види хората какво правят там...

П.С. Постнах го два пъти...сори.
    Последно редактирано от Meth : 08-02-2015 на 21:09

Голям фен Аватара на Liora

П.С. Постнах го два пъти...сори.
    Един вид принасяш свещта в жертва. Затова се пали и тамян.

Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    Един вид принасяш свещта в жертва. Затова се пали и тамян.
    В жертва ? Парафин ? Продукт на нефта ?....еми добре, щом е така...нищо не съм казал.

П.С. А вие защо палите свещи ? Това помага ли ви във вършенето на правдя/правенето на добро ?
    Да, помага им. Използват парафина по по-библейски начин.

Да, помага им. Използват парафина по по-библейски начин.

П.С. За по-библейски и най-библески начин не съм чувал.

П.С. За по-библейски и най-библески начин не съм чувал.
    Някои хора го използват по много небиблейски начин if you know what I mean ;д
    Не знам за свещите,но няколко пъти заради тях да припадна,ама да съм била запалила за здраве.

Някои хора го използват по много небиблейски начин if you know what I mean ;д
    Не знам за свещите,но няколко пъти заради тях да припадна,ама да съм била запалила за здраве.
    Като се има предвид, че имам badass мозък (така да се каже)...сещам се какви работи могат да бъдат извършени с една свещ.
    Как така ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си