.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    Божията Истина, която свидетелствувам, не произхожда от самия мен, но идва от самия истински Господ Бог, а също и чрез Неговите истинския Ангели и Светии, и накрая като стигне до мен, я свидетелствувам, било то устно, писмено, или по-друг начин, така че няма как да твърдя, че аз я измислям с човешкия си ум
    Тогава казвай, че "Той говори чрез тебе", ти какъв си, нали само възпроизвеждаш, а не Му даваш съвети, какво да говори, че да казваш "ние"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Тогава казвай, че "Той говори чрез тебе", ти какъв си, нали само възпроизвеждаш, а не Му даваш съвети, какво да говори, че да казваш "ние"
    ако не свидетелствувам Истината на истинския Господ Бог, ще я чуеш ли тогава?!

Мега фен
    ако не свидетелствувам Истината на истинския Господ Бог, ще я чуеш ли тогава?!
    Ми нали има Библия, там е написано, каквото трябва.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ми нали има Библия, там е написано, каквото трябва.
    Писание има, но ти не го разбираш правилно, и понеже продължаваш да си вярваш, че го разбираш и затова се заблуждаваш

"ангел от Господа говори на Филипа, казвайки: Стани, иди към юг, по пътя, който слиза от Ерусалим през пустинята за Газа. И той стана та отиде. И, ето, човек от Етиопия, скопец, велможа на етиопската царица Кандакия, който беше поставен над цялото й съкровище, и беше дошъл в Ерусалим да се поклони, на връщане седеше в колесницата си и четеше пророка Исаия. А Духът рече на Филипа: Приближи се и придружи тая колесница. И Филип се завтече та го чу като прочиташе пророка Исаия, и каза: Ами разбираш ли каквото четеш? А той рече: Как да разбера, ако ме не упъти някой? И помоли Филипа да се качи и да седне с него. А мястото от писанието, което, четеше беше това: - "Като овца биде заведен на клане: И както агне пред стригача си не издава глас, Така не отваря устата Си; В унижение отмени се съдбата Му, А поколението Му, - Кой ще го изкаже? Защото се взе живота Му от земята" И скопецът продума и рече на Филипа: Кажи ми, моля ти се, за кого казва това пророкът, - за себе си ли, или за някой друг? А Филип отвори уста, и като почна от това писание, благовести му Исуса. " Деяния 8: 26-35

Мега фен
    Писание има, но ти не го разбираш правилно, и понеже продължаваш да си вярваш, че го разбираш и затова се заблуждаваш
    аз имам право да си решавам от кого да се уча, не ти да ми се натрапваш като божествен гуру (и да казваш "ние" разбираш ли), а като не те искам за учител да ме пращаш в ада.

харпуньска работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си