.
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    От същото послание:

1. И тъй, нека всякой човек ни счита за служители Христови

тук се вижда че Павел като употребява "ни" прави разлика между всякой човек и апостолите

9. Защото мисля, че нас, апостолите

А тук под "ние" се вижда, че Павел има предвид Апостолите и той като част от тях, защото са били група, а под "ние" ти имаш предвид Бог.

10. Ние сме безумни зарад Христа, а вие сте мъдри в Христа

кои са тези "ние" и "вие", явно има някаква разлика между "вие" и "ние", не всеки е "ние" т.е. апостол и не всеки може да ползва "ние".

ПП: другите цитати дето си дал не съм ги гледал
    а истинските Божии Ангели и Светии не са ли Христови служители?!

"А когато пък въвежда Първородния във вселената, казва: - "И поклонете се Нему, всички Божии ангели". И за ангелите казва: - "Който прави ангелите Си силни като ветрове, И служителите Си като огнен пламък";" Евреи 1: 6-7

и какво значи "апостол", не значи ли пратеник?!, не са ли всички Ангели и Светии на истинския Господ Бог пратеници?!

"Не са ли те всички служебни духове, изпращани да слугуват на ония, които ще наследят спасение?" Евреи 1: 14

значи според теб само апостолите могат да ползват "ние", а дяконите, епископите, или презвитерите не?!, или не могат ли дори някакви клошари от улицата да се нарекат "ние", какво би им попречило?!

другите цитати не си ги гледал, или защото те мързи, или защото те е страх, или защото се гордееш

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Аз например мога да кажа "ние християните", но не мога да кажа "ние апостолите", или "ние светиите", защото нито съм апостол, нито съм светия.

има разлика между "ние" и "ние", а ти това ние го ползваш в смисъл все едно си един от апостолите и светиите написали Библията.
    дори и тук(във форум философия и религия) съм заявявал стотици пъти, че не съм Апостол като Св. Павел, Св. Петър, Св. Йоан, и останалите такива Апостоли, нито съм бил когото и да е от пророците писали библейските книги, но съм просто свидетел на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, обаче ето че ти отново не пропускаш да си губиш времето с шикалки, та и моето време
    Последно редактирано от npp : 08-04-2015 на 00:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си