.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Пред вас предпочитам светиите и съборите в Църквата през всички векове от Иисус досега, поддържали една истина.
    Много по-достоверно е да вярваш на група от хора от различни епохи и класи поддържащи през вековете една истина, отколкото на някакво автономно свидетелство поддържано от 1 или 2-ма човека.

Твоето свидетелство се е родило заедно с тебе и най-вероятно с тебе и ще си отиде.
    не е така, свидетелството ни го има представено и в Библията, но това че не разбираш, нито нея, нито нашите думи, е твой проблем, както и проблем на всички други вярващи като теб, в такъв случай редно ли е да заблуждавате другите с вашата заблуда?!, първо изпитайте своята вяра дали наистина е правилна, и тогава по- ще можете да извадите тресчицата от окото на ближния, а сега, дори и ако аз имам тресчица в окото си, ето че вие не можете да я извадите, но през цялото време бяхте изобличавани чрез мен досега

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    свидетелството ни го има представено и в Библията
    къде пише за тебе бе човек, дори и името не ти знаем, ми кажи си името, кой си, що си, как да те познаят хората, а имаш такава важна мисия.

Така ли пише в Библията, ще дойде нпп и ще се свидетелства във форум тиинпроблем, страааашно.
    Последно редактирано от defender : 08-06-2015 на 21:32

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    къде пише за тебе бе човек, дори и името не ти знаем, ми кажи с иимето кой си що си, как да те познаят хората.

Така ли пише в Библията, ще дойда нпп и ще се свидетелства във форум тиинпроблем, страааашно.
    знаеш къде пише за нас, вече сме ти посочвали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си