.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Иисус никъде не казва, че е Бог.
    А щом той е част от Троицата и е Бог, тогава не би трябвало да се моли на себе си.
    А щом е Син сам по себе си...коя е майката на тоя син ?
    В Библията се казва, че той е бил до Бог, преди да се роди...значи Бог е намалил сина си, сложил го е в утробата на девствена жена и го е накарал пак да порасне ? Аз ако бях Бог, бих го свалил направо от небесата на земята, че да докажа, че е моят син...че да се чудят и да се дивят...и да им покажа силата си.

В Библията се казва, че той е бил до Бог, преди да се роди, но това не означава, че е бил равен на Бог.

Защо не искаш да разбереш, че в Библията се подразбира грешно и се тълкува погрешно думата ''Божи син'' ?
    Разбирам те човек, разбирам недоуменията ти, но не знам дали си струва вече спора.
    Ти си ревностен мюсюлманин, явно това си ти харесва твърде много, ами такоу е, приемам те че си такъв.
    Последно редактирано от defender : 08-08-2015 на 20:24

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Разбирам те човек, разбирам недоуменията ти, но не знам дали си струва вече спора.
    Ти си ревностен мюсюлманин, явно това си ти харесва твърде много, ами такоу е, приемам те че си такъв.
    ''ревностен''...в смисъл ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си