.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    ако някой накара примерно теб мюсюлманина (да започнеш) да се кланяш на друг бог вместо на аллах, примерно на баала(ваала), ще го направиш ли?!, така и ние верните последователи на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог не смеем да се покланяме на друг бог, нито смеем да почитаме друг христос като Господ, ако ще и това да е някое най-висше Славно същество от Бога, чиято Слава осветлява цялата земя, и чиято сила може да тръшне цялото царство на лукавия в един миг, затова и е писано:

"Исус в отговор им каза: Пазете се да ви не заблуди някой; защото мнозина ще дойдат в Мое име казвайки: Аз съм Христос, и ще заблудят мнозина..... Тогава ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или: Тука, не вярвайте; защото ще се появят лъжехристи, и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, и избраните." Матей 24: 1-24,

"видях друг ангел, който слизаше от небето, имайки голяма власт; и земята се просвети от неговата слава. Той извика със силен глас, казвайки: Падна, падна великият Вавилон и стана жилище на бесовете, свърталище на всякакъв нечист дух и свърталище на всякаква нечиста и омразна птица;... И един силен ангел взе един камък голям като воденичен, та го хвърли в морето и рече: Така стремително ще бъде тръшнат Вавилон, великият град, и няма вече да се намери." Откровение 18: 1-21,

"И каза ми: Напиши: Блажени тия, които са призвани на сватбената вечеря на Агнето. И казва ми: Тия думи са истинни Божии думи. Тогава аз паднах пред нозете му да му се поклоня; но той ми рече: Недей; аз съм съслужител на тебе и на братята ти, които държат свидетелството за Исуса; поклони се Богу; защото свидетелството Исусово е духът на пророчеството(т.е. на истинското пророчество)." Откровение 19: 9-10

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ако някой накара примерно теб мюсюлманина (да започнеш) да се кланяш на друг бог вместо на аллах, примерно на баала(ваала), ще го направиш ли?!, така и ние верните последователи на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог не смеем да се покланяме на друг бог, нито смеем да почитаме друг христос като Господ, ако ще и това да е някое най-висше Славно същество от Бога, чиято Слава осветлява цялата земя, и чиято сила може да тръшне цялото царство на лукавия в един миг, затова и е писано
    Аха...ти сам си го каза...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си