.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Чрез намаза се свързваш с него... подасяш благодарности и искаш...молиш се.
    и какво става като се свържеш?!, защото Исус и Неговите истински ученици са разчупвали проклятия, изгонвали са бесовете от всеки срещнат обладан, изцелявали са всеки срещнат болен, възстановявали са всеки срещнат недъгав/сакат, и са възкресявали мъртви, освен че и са проповядвали съвсем доброто Слово от Бога, при това не са чакали нуждаещите се от помощ/спасение сами да дойдат при тях, но са обхождали градовете, селата и въобще населените за да намерят и помогнат на колкото се може повече нуждаещи се, и са постигали всичко това без да клечат по цял ден в ръкотворен от човеци храм, но са се молили при всякакво положение

Супер фен Аватара на Meth
    Чрез намаза се свързваш с него... подасяш благодарности и искаш...молиш се.
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    и какво става като се свържеш?!
    Вече съм сигурен, че не четеш постовете ми с очите си. Няма да се разправям с тебе, а и това твое поведение само доказва айета - ''И слагайки пред и зад тях огради ги затулихме, и вече не виждат.''
    П.П. Със всеки свой пост все повече ме радваш, защото все повече ме доближаваш до истината, а това което казвам, както сам ''виждаш'' е истината.

А и не само по време на намаз можеш да се молиш...
    Последно редактирано от Meth : 08-09-2015 на 17:10

Мега фен
    Вече съм сигурен, че не четеш постовете ми с очите си. Няма да се разправям с тебе, а и това твое поведение само доказва айета - ''И слагайки пред и зад тях огради ги затулихме, и вече не виждат.''
    П.П. Със всеки свой пост все повече ме радваш, защото все повече ме доближаваш до истината, а това което казвам, както сам ''виждаш'' е истината.

А и не само по време на намаз можеш да се молиш...
    в Библията се говори за смирение, не за специален ритуал, който трябва да вършиш всеки ден по 4-5 пъти, било то в ръкотворен от човеци храм, или на чердже вкъщи/на работното място/нагости, а Исус и Неговите ученици не са заслепявали хората за да не постъпват според истината на истинския Господ Бог, но са им отваряли очите за да вършат Неговата правда, затова и са истински Божии служители, иначе ако ги заслепяваха с "тъмнина", тогава щяха да са духовни служители на лукавия/греха/ада/погибелта

разбира се, като казвам тези неща, не се опитвам да пришпорвам, (на)товаря, прокълна, навредя, нараня, и въобще причиня зло, просто това Слово истинският Господ Бог ми дава да говоря, иначе самият намаз не би бил лоша традиция ако наистина е поклонение на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог
    Последно редактирано от npp : 08-09-2015 на 17:27

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    в Библията се говори за смирение, не за специален ритуал, който трябва да вършиш всеки ден по 4-5 пъти, било то в ръкотворен от човеци храм, или на чердже вкъщи/на работното място/нагости, а Исус и Неговите ученици не са заслепявали хората за да не постъпват според истината на истинския Господ Бог, но са им отваряли очите за да вършат Неговата правда, затова и са истински Божии служители, иначе ако ги заслепяваха с "тъмнина", тогава щяха да са духовни служители на лукавия/греха/ада/погибелта

разбира се, като казвам тези неща, не се опитвам да пришпорвам, (на)товаря, прокълна, навредя, нараня, и въобще причиня зло, просто това Слово истинският Господ Бог ми дава да говоря, иначе самият намаз не би бил лоша традиция ако наистина е поклонение на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог
    Казах, че няма да се занимавам с теб, понеже не разбираш същността на Исляма, а аз няма да се мъча тука да ти я обяснявам.

Мега фен
    Казах, че няма да се занимавам с теб, понеже не разбираш същността на Исляма, а аз няма да се мъча тука да ти я обяснявам.
    дори и да не съм наясно със същността на исляма, но съм наясно поне с това какво представлява същността на човешката религия, и тя е, накратко, как вярата да се превърне в средство за лична изгода/печалба, при все че света и без друго е пълен с потребления/консумации, но човешкото користолюбие води заслепените вярващи към стремежа за постигане на още по-големи висини в това отношение, в този случай човеци като господаруващи над целия свят, а мерките им прогресивно безсрамни, те си мислят, че вярата може да се приложи/използва най-успешно като средство да грабителстват в своя полза, а душите им се оказват подчинени на мрачните страсти за насищане, користта да се гордеят, користта да се превъзнасят, користта да бъдат чрезмерно мъдри, користта да превъзхождат другите, користта да бъдат тщеславни, користта да бъдат могъщи, користта да доминират над другите, користта да властват, користта да бъдат в центъра на вниманието на другите, користта да управляват света според своите си щения, користта да поробват и експлоатират другите, користта да се подиграват и гаврят с другите, и пр.
    Последно редактирано от npp : 08-09-2015 на 23:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си