Мохаммед (мир нему) се е женел за жени, с десетки години по-големи от него, само и само за да сключи мир с племената.
Мислите ли, че той е желал да има война ?
да речем, че не знам кои са били праведни, имена, и пр., но затова вярвам в Онзи, Който наистина е истинският Бог, дори и никога да не съм Го виждал, чувал и въобще осезавал, Той, Онзи, Който наистина Е, познава Себе Си и знае Кой Е, и познава всеки човек повече отколкото човекът сам познава себе си, също така вярвам, че е имало и има човешки същества, които са вършили/вършат правда, и Той знае точно кои са те...
Тоест, ти вярваш в Бог по един свой собствен начин. Уважавам начина ти на мислене, но щом ''упражняваш'' (както ти се изразяваш) вяра в Истинския Господ Бог, тогава или спри да изваждаш цитати от Библията за да допълниш аргументите си, или почни да четеш и други(те) книги...като Корана, Тората - Стария Завет...неща от Източните религии...(защото и в тях има философия и мисъл), защото не би било удачно, за човек като теб да ползва само една свещена книга. - Това беше само едно предложение.
откъде знаеш човек като мен до какво е достигнал за да му даваш съвети?!, понеже например аз вече срещнах Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, и Той ми посочи библейските писания за единствените съвсем официални Св. писания за тази планета, но това не означава, че чета Библията, всъщност не съм я чел от 2002 година (насам), като досега съм чел само Новия Завет два пъти, което не означава, че не знам какво пише в нея, иначе все още ми е дадено да използвам цитати от нея когато свидетелствувам Божието Слово...
и ти си фейк вярващ като дефендър, дори една добра молитва не сте казали, и сякаш още не можете да разсъдите елементарни неща, а милиарди човешки и други одушевени същества се мъчат по света, но на вас сякаш не ви пука, защото нали и вие сте на принципа всеки за себе си и кой как се уреди...
Да...и нали всеки е такъв за какъвто се представя в тоя форум и такъв какъвто го подразбираш. Каква стойност има молитвата казана във форума, пред всички други ? - Да видят колко ти пука за тях....от къде знаеш, че не се моля - че не се моля на Аллах да ми даде знания и сила и търпение и ум, че да мога да вкарам тези, за които ми пука в правия път ?
По-добре недей да казваш на никого, че Бог ти е проговорил. И недей да си правиш погрешни догатки за хора, които не познаваш.