Тука някой всеки ден трябва да ни повтаря какъв херувимски свидетел е, как се молил и как спасявал човеци, че да не вземе някой от нас да забрави колко велик истински светия бил, това ще е голяма трагедия за свидетелската му мисия.
ПП: А има-няма на 3-4 седмици пък поне веднъж споменава тактично и уж случайно как му се явил Онзи, да не вземе някой да забрави, че да го помисли за обикновен селянин философ от кварталната кръчма.
Последно редактирано от defender : 08-13-2015 на 11:20
все едно говориш на марсиански, а не на нормален език, всичките ти шикалкавения са пълен въздух под налягане, колкото и да се стремиш да ме оклеветиш, осъждаш преди всичко себе си, за мен няма значение дали ще бъда обикновен човек в очите на хората, херувим или друго, важното е да се работи за всеобщото спасение в истинския Господ Бог, иначе дори и ако съм със сто най-респектиращи пагона, а това не докара истинско спасение за човеците, каква полза ще има от тях?!, но ето че ти отново дръзваш да ме занимаваш с дребнавите ти препирни/интриги, при положение, че ако аз съм споменал само няколко пъти нещо за себе си, ето как ти го раздуваш, не аз, и се опитваш да ме изкараш, че аз го раздувам, така че ти си, който се опитва да ми изгради лош имидж в очите на други хора, докато аз продължавам да търся истинско спасение в истинския Господ Бог за нуждаещите се, ти още си играеш на дон кихот, после оплаквай се на Бог, че си наказан, обаче справедливият съдия няма да приеме лъжливите ти оправдания за верни/за истина...