Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
защо си мислиш, че си правя погрешни догатки?!, нали се вижда какви ги вършите тук, а досега не сте казали една добра дума както трябва, всичките ви шикалкавеници са по тъпи, вече познати до болка, човешки традиции и се явяват тъпи спекулации, които не струват и една стотинка, все едно някой да ти каже "вярвай в Бог", при положение, че си вярвал много досега и дори си съветвал много хора да станат/бъдат вярващи и дори си им обяснявал как точно да вярват/упражняват вярата, така щото просто едното "вярвай в Бог(а)" ти се вижда супер неуместно, тъпо и досадно, а може би и отегчително (до болка), така сте и вие с дефендър, тъпи и отегчителни, все едно слушам баба ми да ми разказва една и съща история, която вече ми (я) е разказвала хиляди пъти, а трябва да има прогресивност във вярата, но не каква да е, а съвсем праведна, съобразена с волята на Онзи, Който наистина е истинският Бог, и съгласно Неговите заповеди, а ето че самите вие двамцата сте като някакви духовно-сбабичасани старици по отношение на вярата, особено с тия "бастунчета", на които се подпирате, и които наричате вяра(вери/вероучения/религии)...
Защото са такива.
...Пак пееш същата песен - как ние с дефендър сме били фейк вярващи и как ти си истинският свидетел на Истинския Господ Бог. Докажи го тогава...