.
Отговор в тема
Страница 97 от 204 ПървиПърви ... 478793949596979899100101107147197 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 401 до 2 425 от общо 5085

Тема: Ислям

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Недей така, че той е близък на Онзи, който наистина е Истинския Бог. Може да си имаш проблеми.
    Някой хора като си купят трактор и граници немат, човек.
    Те не го купуват да орат, а да бибиткат.

Защо всеки ден трябва да слушам бибиткане и силна чалга на нивата, че да ме занимава с трактора му, раздрънкан.
    Последно редактирано от defender : 08-13-2015 на 12:01

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Той дали наистина вярва в това, което пише?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Да...и нали всеки е такъв за какъвто се представя в тоя форум и такъв какъвто го подразбираш. Каква стойност има молитвата казана във форума, пред всички други ? - Да видят колко ти пука за тях....от къде знаеш, че не се моля - че не се моля на Аллах да ми даде знания и сила и търпение и ум, че да мога да вкарам тези, за които ми пука в правия път ?
    По-добре недей да казваш на никого, че Бог ти е проговорил. И недей да си правиш погрешни догатки за хора, които не познаваш.
    защо си мислиш, че си правя погрешни догатки?!, нали се вижда какви ги вършите тук, а досега не сте казали една добра дума както трябва, всичките ви шикалкавеници са по тъпи, вече познати до болка, човешки традиции и се явяват тъпи спекулации, които не струват и една стотинка, все едно някой да ти каже "вярвай в Бог", при положение, че си вярвал много досега и дори си съветвал много хора да станат/бъдат вярващи и дори си им обяснявал как точно да вярват/упражняват вярата, така щото просто едното "вярвай в Бог(а)" ти се вижда супер неуместно, тъпо и досадно, а може би и отегчително (до болка), така сте и вие с дефендър, тъпи и отегчителни, все едно слушам баба ми да ми разказва една и съща история, която вече ми (я) е разказвала хиляди пъти, а трябва да има прогресивност във вярата, но не каква да е, а съвсем праведна, съобразена с волята на Онзи, Който наистина е истинският Бог, и съгласно Неговите заповеди, а ето че самите вие двамцата сте като някакви духовно-сбабичасани старици по отношение на вярата, особено с тия "бастунчета", на които се подпирате, и които наричате вяра(вери/вероучения/религии)...
    Последно редактирано от npp : 08-13-2015 на 16:57

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Тука някой всеки ден трябва да ни повтаря какъв херувимски свидетел е, как се молил и как спасявал човеци, че да не вземе някой от нас да забрави колко велик истински светия бил, това ще е голяма трагедия за свидетелската му мисия.

ПП: А има-няма на 3-4 седмици пък поне веднъж споменава тактично и уж случайно как му се явил Онзи, да не вземе някой да забрави, че да го помисли за обикновен селянин философ от кварталната кръчма.
    все едно говориш на марсиански, а не на нормален език, всичките ти шикалкавения са пълен въздух под налягане, колкото и да се стремиш да ме оклеветиш, осъждаш преди всичко себе си, за мен няма значение дали ще бъда обикновен човек в очите на хората, херувим или друго, важното е да се работи за всеобщото спасение в истинския Господ Бог, иначе дори и ако съм със сто най-респектиращи пагона, а това не докара истинско спасение за човеците, каква полза ще има от тях?!, но ето че ти отново дръзваш да ме занимаваш с дребнавите ти препирни/интриги, при положение, че ако аз съм споменал само няколко пъти нещо за себе си, ето как ти го раздуваш, не аз, и се опитваш да ме изкараш, че аз го раздувам, така че ти си, който се опитва да ми изгради лош имидж в очите на други хора, докато аз продължавам да търся истинско спасение в истинския Господ Бог за нуждаещите се, ти още си играеш на дон кихот, после оплаквай се на Бог, че си наказан, обаче справедливият съдия няма да приеме лъжливите ти оправдания за верни/за истина...

Мега фен
    Човека държи да е специален и туй то, а едно явяване на онзи си е направо като катапулт за виртуално суперменстване и херувимски изживяния.
    А следващата фаза е като на другите вярващи (защото той гледа на тях като заплаха за форумното му свидетелско-избранничество) за почти всяка тяхна приказка, почва да им натяква що не били специални като него, като уж го прави неволно, под формата, че не са били казали молитва - т.е. нещо като вижте ме мене как спасявам човеците на техния фон(666).

Демек тва е като на път за нивата селянина с трактор изпревари селяните с магаре и им бибитка да впечатли. И после като оре надува чалгата яко да плаши магаретата на другите. На мира не ги оставя, да го ева и трактора.
    ако успееш да докажеш пред Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, че се хваля със себе си как (едва ли не) съм някакъв спасител..., обаче много добре знаеш, че не се представям за спасител, иначе може и да съм споменал, че съм свидетел на Отца и Исус, но не съм тръгнал да ти вадя душата, нито да вадя душата на когото/който и да е от човешките и другите одушевени същества, въобще не се опитвам да смущавам (спокойствието/мира на) душите, иначе в противен случай щях сам да се прецакам по възможно най-тъпия начин ако след като свидетелствувам за истинския Господ Бог и Неговите Св. заповеди ги нарушавах в същото време, никой от Св. Божии Ангели не би постъпил така, нито пък когото и да е от истинските Светии, затова и са истински Божии Ангели и Светии, иначе в противен случай щяха да са световни грешници като/заедно с другите, които са, но ти трябва да си по-тъп и от (така да се каже) хималайски дъб ако (продължаваш да) си мислиш, че някой от верните последователи на истинския Господ Бог би съгрешил/ще съгреши нарочно...
    Последно редактирано от npp : 08-13-2015 на 16:53

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    защо си мислиш, че си правя погрешни догатки?!, нали се вижда какви ги вършите тук, а досега не сте казали една добра дума както трябва, всичките ви шикалкавеници са по тъпи, вече познати до болка, човешки традиции и се явяват тъпи спекулации, които не струват и една стотинка, все едно някой да ти каже "вярвай в Бог", при положение, че си вярвал много досега и дори си съветвал много хора да станат/бъдат вярващи и дори си им обяснявал как точно да вярват/упражняват вярата, така щото просто едното "вярвай в Бог(а)" ти се вижда супер неуместно, тъпо и досадно, а може би и отегчително (до болка), така сте и вие с дефендър, тъпи и отегчителни, все едно слушам баба ми да ми разказва една и съща история, която вече ми (я) е разказвала хиляди пъти, а трябва да има прогресивност във вярата, но не каква да е, а съвсем праведна, съобразена с волята на Онзи, Който наистина е истинският Бог, и съгласно Неговите заповеди, а ето че самите вие двамцата сте като някакви духовно-сбабичасани старици по отношение на вярата, особено с тия "бастунчета", на които се подпирате, и които наричате вяра(вери/вероучения/религии)...
    Защото са такива.
    ...Пак пееш същата песен - как ние с дефендър сме били фейк вярващи и как ти си истинският свидетел на Истинския Господ Бог. Докажи го тогава...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    така сте и вие с дефендър, тъпи и отегчителни, все едно слушам баба ми

Няма да говориш така за баба си Херувимия, ясно.

Мега фен
    Метх, как си обясняваш това настъпление на исляма в Европа и това масово преселение на бежанци?

Няма да говориш така за баба си Херувимия, ясно.

Метх, как си обясняваш това настъпление на исляма в Европа и това масово преселение на бежанци?
    Кадафи е казал - ''Ислямът няма да завземе света с оръжие в ръка (или беше нещо от сорта - Не ни трябва никакво оръжие за да завземем Европа - не мога да си спомня и затова перифразирам)''
    Мисля, че много скоро Европа ще стане Ислямски континент, ако не решат да ги изгонят.

Мега фен
    Кефиш ли се?

Кефиш ли се?
    Чак не можеш да си представиш.

Мега фен
    Чак не можеш да си представиш.
    ама НАТО ни пази
    Всъщност ако Европа стане ислямска, тогава от какво точно ни пази нато, явно нато е някаква залъгалка.

Мисля, че много скоро Европа ще стане Ислямски континент
    Това от Корана ли го прочете?
    Последно редактирано от defender : 08-13-2015 на 22:01

Мега фен
    Значи се вижда, че косвено подкрепяш намеренията на идил за халифат, дори и халифата да не се реализира точно от идил, а от нещо друго, ти ще се кефиш.

ама НАТО ни пази
    Всъщност ако Европа стане ислямска, тогава от какво точно ни пази нато, явно нато е някаква залъгалка.

Това от Корана ли го прочете?
    НАТО е военна организация. Макар, че мюсюлманите са готови без и да им мигне окото да умрат в името на Аллах, те не могат да се сравяват с НАТО по военна мощ, а само по куража, който притежават.

Разбира се, че не. Не само аз мисля така.

Значи се вижда, че косвено подкрепяш намеренията на идил за халифат, дори и халифата да не се реализира точно от идил, а от нещо друго, ти ще се кефиш.
    Само строгите закони на халифата могат да спрат тази лудост и обстоятелствата в които живеем. Е, може би не само халифата де...
    Хората много са се променили...мисля, че в един хадис пишеше, че признак за края на света и идването на Съдния ден е оприличаването на мъжете на жени. Факт е, че мъжете се изпедерасиха.
    Последно редактирано от Meth : 08-13-2015 на 22:10

Мега фен
    Само строгите закони на халифата могат да спрат тази лудост и обстоятелствата в които живеем
    ха така, искам ауриса да се моли по 5 пъти и да му забраните да избяга в Норвегия.

А няма ли да има църкви, ще ги забраните ли, къде ще ходя тогава аз?

ПП: и да му вземете на ауриса мощния компютър, да му дадете нещо с вградена видео карта, къде се намира
    Последно редактирано от defender : 08-13-2015 на 22:14

ха така, искам ауриса да се моли по 5 пъти и да му забраните да избяга в Норвегия.

А няма ли да има църкви, ще ги забраните ли, къде ще ходя тогава аз?

ПП: и да му вземете мощния компютър, да му дадете нещо с вградена видео карта, къде се намира

Не всички мюсюлмани го изпълняват това правило...
    Не, не мисля, че ще има забрана.
    Последно редактирано от Meth : 08-13-2015 на 22:17

А и не мисля, че халифатът някога ще се наложи из Европа.

Мега фен
    Само строгите закони на халифата могат да спрат тази лудост и обстоятелствата в които живеем.
    Можеш ли да кажеш някой такъв строг закон като пример.
    Вечерен час, режим на тока, децата на цункат майките си преди лека нощ, жената да сготви манджа и да си седи у тях, нещо такова ли

Можеш ли да кажеш някой такъв строг закон като пример.
    Вечерен час, режим на тока, децата на цункат майките си преди лека нощ, жената да сготви манджа и да си седи у тях, нещо такова ли
    Говоря за наказанията при извършване на престъпление.

Голям фен Аватара на Liora

тия как си мислят, че ще завладеят Израел ?

Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението

Хмм, май никак.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    аляяях е милостив

елементарно е просто.

В картата май се включва и Китай и част от Русия, хиххи.

Голям фен Аватара на Liora
    аляяях е милостив

елементарно е просто.

В картата май се включва и Китай и част от Русия, хиххи.
    В Русия има много мюсюлмани, може би няма да им е толкова трудно на ИД, особено с кавказките страни.
    А Китай трудно ще стане мюсюлмански, първи са по производство на свинско. А и си обичат Будата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си