Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
Метх, как се запали по исляма, защото се вижда, че доста си навътре, сигурно знаеш повече от ходжите.
Бащата ти или дядо ти да не е ходжа?
Не, дори не мога да повярвам, как така семейството ми не е толкова религиозно, а аз съм.
Допреди година бях супер атеист и вярвах, че това което наричат ''Бог'' е самата Вселена.
Веднъж гледах един турски филм на ужасите - ''Dabbe 3 - Случай с джин '' Тогава ме заинтригува, как така хората се обсебват от такива работи, дали това е психическа болест и т.н...След това почнах да проучвам за тези джинове и стигнах до извода, че няма как да е психична болест, понеже ''болният'' знае много за разни работи, без да ги е чувал или виждал (като например да каже някоя твоя тайна или да каже точно времето на някои твои действия, без болният да ги е виждал или да знае къде какво скрито има из къщата или да разкаже за неща, които се случват в техния свят)
Тогава почнах да разучавам Корана, да ходя на джамия, да изпълнявам намаз и за месец, вече знаех повече неща от обикновените ходжи...също така и меко казано станах специалист по джиновете.