Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
Може да има много причини. Може да си го подразнил или убил, без да искаш (особено ако сипваш вряла вода или горещо олио навън - нощем) и той да иска да си отмъсти за семейството или приятеля.
Доколкото се знае, хранят се основно с отпадъци и кости, но явно преди да са създадени хората и животните са се хранели с други неща. Могат да се хранят и с храни, с които хората се хранят. Не съм сигурен, но не мисля, че работят...ако някой ден ми се оттдаде възможност да изкарвам джин, ще го питам.
Да, отиват - защото и те са като хората.
Не съм сигурен, но няма айет, който да потвърди или да намекне, че и жените ще имат мъже в Рая.
Като цяло, в Рая има всичко, което можеш да си пожелаеш - така че, може и да има.
Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
И те са като хората. А виждам, че на теб главата ти е ''мътна'' и не можеш да схванеш.
Да си зъл е въпрос на гледна точка (в повечето случаи).
за теб вселената може и да е пълна с гноми, феи, русалки, елфи, и пр., но в истинския Господ Бог няма шехерезади, джинове, и тям подобни, а гледам, че се готвиш за рай, ала едва ли така ще прибавиш нещо на милионите вярващи/поклонници, които залудо се опитваха да постигнат такъв рай досега - и за теб вярата е просто един супермаркет пълен с богове/духове и духовни/религиозни убеждения по избор заедно с милионите други такива вярващи/поклонници, които се втурват с пазарните си колички в тях за да си напазаруват за вкъщи, но правилната вяра в Онзи, Който наистина е истинският Бог е друго нещо...