просто не се сдържах
Ако хвърлям пластмасови бутилки от разстояние за да се пробвам да оцеля кофата за смет, все едно вкарвам в баскетболен кош и ако го улуча?
А ако улуча джина с бутилката, тя ще се отклони ли от полета си, аз се чудя що все не вкарвам, а то съм оцелил джинове
Последно редактирано от defender : 08-16-2015 на 19:35
кой ти е виновен, че живееш в приказките
създал е и Славни същества и Ангели, а иначе Си има Своите тайни пътища, чрез които действува и от "юг", затова и в Новия Завет на Библията се говори просто за "Южна Царица", защото никой от човеците не знае как истинският Бог го прави, и никой от тях, които се "гмуркат" в "морските" дълбини не може да докара такава благодат от "юг", но може само да осуети Божията - ако въобще разбираш какво означават тези думи
да бе, като си дръпнеш косъма на дясната буза на задника ти премигва лявото око...
Последно редактирано от npp : 08-16-2015 на 20:04
Но има такива които изгонват бесовете от обладаните, и изцеляват болните, възкресяват мъртви и проповядват Словото на истинския Господ Бог, така че по твоята логика - има и джинове.
П.П. Това е все едно да питаш ''Защо му е на Бог да създава хората, тъй като има ангели ?''
Последно редактирано от Meth : 08-16-2015 на 20:46
Последно редактирано от defender : 08-16-2015 на 20:45
хем си супер духовен профан, хем упорстваш в своите си несмислици, има Славни същества и Ангели на истинския Господ Бог, които изгонват бесове, изцеляват болни, възкресяват мъртви и говорят истинското Божие Слово, има и такива Светии измежду човеците каквито са и представените в Новия Завет на Библията, но такива джинове не са представени в библейските писания, а защо според теб Бог просто не прати някакви Ангели от "Небето", ами е пращал човеци като Св. Ап. Петър, Св. Ап. Йоан, Св. Ап. Павел и т.н.?!
хората са създадени за да им се даде изобилен живот и за да наследят вечен, докато Ангелите на истинския Господ Бог са системните служители на живота
"А кому от ангелите е рекъл някога: - "Седи отдясно Ми Докле положа враговете ти за твое подножие"? Не са ли те всички служебни духове, изпращани да слугуват на ония, които ще наследят спасение?" Евреи 1: 13-14
първо се научи на вяра в Бога и после говори
Последно редактирано от npp : 08-16-2015 на 20:54