.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението

Този който спазва намаз не бива да се притеснява от джиновете. А и си има айети и сури за предпазване.
    Мисля, че ги изброих в темата ''Екзорсизъм''.
    И какво, ако изгориш с вряла вода джина и той няма да ти отмъсти щото спазваш намаз, това не е честно към джиновете, все едно да си закича значка на блузата и тая значка да ми дава правото да наранявам хората, а те да не могат да се защитянт, щото тая значка ме правла шуробаджанак на аллах.
    Последно редактирано от defender : 08-16-2015 на 21:34

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    И какво, ако изгориш с вряла вода джина и той няма да ти отмъсти щото спазваш намаз, това не е честно към джиновете, все едно да си закича значка на блузата и тая значка да ми дава правото да наранявам хората, а те да не могат да се защитянт, щото тая значка ме правла шуробаджанак на аллах.
    О, тогава със сигурност ще се опита да ти отмъсти и има голяма вероятност да успее.
    Не може да не сме внимателни и да искаме нищо да не ни стане.
    Същото е и с екзорсизма - понякога се налага да убиеш джина по време на екзорсизъм, защото това е все едно някой да влезе в къщата ти и да се опита да те нарани. Един път го молиш да спре, втори път го заплашваш...трети път го удряш някъде...и ако все още не е излязал от къщата ти и иска да те убие - налага се да го убиеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си