Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
не е нужно да скачаш 500 метра от раз, но като за начало е достатъчно да се покаеш от всяка досегашна неправда, която си следвал във вярата, и да се очистиш от погрешните вярвания като цяло, бидейки/оставайки резервиран към несигурните, и (да) започнеш да желаеш само доброто на другите за изобилен и вечен живот на всички в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, пък колкото напреднеш, толкова - виж колко е проста правилната вяра в Него
За мен няма да е трудно да си сменя вярата ако искам и ако усетя, че не е правилната.
Но аз съм сигурен, че съм на прав път...и няма да кривна от тоя път и ако щат да ме набучат на кол и ме опекат.
Ще изучавам и Библията.
Просто не ми се иска да продължа с тая тема, защото ми стана банална цялата работа.
Вие с defender сте напълно различни християни...ти казваш едно, той друго.......аз как мога да науча някаква си религия от вас, тъй като вие - християните имате разногласия помежду си и то не за каквото и да е било, а за основни неща от Християнството. Уважавам всички народи - понеже всички сме създания на Аллах и всички сме внуци на Адам и Ева. Уважавам всички религии, защото всички преди са били праведни, но са били променени от човешка ръка - с дяволска намесна, освен Корана (знам, сега ще отречете думите ми...хубаво, отричайте...но на всички ни е ясно, че нямаше да ви ги обяснявам тия неща, ако не исках и вас да ви видя в Рая..., а и да бъда честен - малко от нужда да си защитя своето - да защитя това в което наистина безсъмнено вярвам и смятам за правилно). Както казах - вярвайте в това, което си искате...а аз си вярвам в моето.