.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Метх спомена нещо за сина и аз затова така постнах, мисля, че беше коректно.

Ако аз напиша нещо за аллах и Метх ми отговори (защото това, което съм казал за аллах засяга неговата вяра), и после ти да се появиш и да кажеш на Метх, ае стига с тоя аллах бе. Така ли ще направиш?

Баща ти да не е милиционер.

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Метх спомена нещо за сина и аз затова така постнах, мисля, че беше коректно.

Ако аз напиша нещо за аллах и Метх ми отговори (защото това, което съм казал за аллах засяга неговата вяра), и после ти да се появиш и да кажеш на Метх, ае стига с тоя аллах бе. Така ли ще направиш?

Това което наистина за миг ме изкефи беше това, че пишеш името ми с главна буква а Аллах с малка. Аллах да ми прости.

Супер фен Аватара на Meth
    Всъщност ''проблемът'' с хрисияните е, че повечето не знаят за Никейския събор и за това как отпосле е било решено да се създаде нещо като Света Троица и Исус отпосле е бил обявен за Син. Проклети да са тия които са дръзнали да променят Божието слово !
    А иначе за Духа и за Отеца съм съгласен...
    Разбира се, никой не е длъжен да вярва в това което казвам (всъщност не аз го казвам)...

Голям фен Аватара на Liora
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението

Да, главен инспектор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си