.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    тук се говори за смъртта на Иса:

“И мир на мен в деня, в който съм роден, и в деня, когато ще умра, и в Деня, когато ще бъда възкресен!” (Сура Мариам: 33)

така, че няма да рухне всичко, явно той като убие деджал, после Иса ще живее и ще умре. Такоу е.
    В някои хадиси се казва, че животът на земята ще продължи 7 години. А в някои други се казва, че Исус дори ще има деца.
    Така, че не съм много сигурен за Исус и как точно ще се развият нещата, ще проуча... но съм сигурен, че всички други религии освен Исляма ще рухнат из основи и всички хора ще са мюсюлмани.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    В някои хадиси се казва, че животът на земята ще продължи 7 години. А в някои други се казва, че Исус дори ще има деца.
    Така, че не съм много сигурен за Исус и как точно ще се развият нещата, ще проуча... но съм сигурен, че всички други религии освен Исляма ще рухнат из основи и всички хора ще са мюсюлмани.
    Ми като не си проучил, тогава за какво точно ме упрекваше относно "Месията на Съдния ден"

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ми като не си проучил, тогава за какво точно ме упрекваше относно "Месията на Съдния ден"
    Защото в Корана се пише така - "Месията на Съдния ден"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си