Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
Добре де, как можеш да си толкова сигурен, че Библията е Словото на Бог ?
Та ти дори не си чел Корана и не си забелязал, че почти всички персонажи от Библията ги има и в Корана ?!
то по твоята логика и за корана не е сигурно, че е Слово на истинския Бог, но както вече обясних и преди, когато започнах да вярвам в Бог съвсем сериозно, не започнах с четене на писания/книги, но просто търсих Онзи, Който наистина е истинският Бог в продължение на седмици и месеци докато в един момент Той ми се яви, като аз очаквах всеки, защото допусках, че може да е всеки, било то кришна, буда, христос, аллах, йехова, брахма, вишну, шива,..., или дори някой, който не е познат/известен на света, но познай кой беше единственият господ/бог, който ми се яви след като търсих Онзи, Който наистина е истинският Бог като Го призовавах в продължение на толкова време?, не беше нито кришна, нито буда, нито аллах, нито йехова, нито брахма, нито вишну, нито шива, нито пък който и да било друг, освен единствено самият Исус Христос заедно с Неговия Небесен Отец, да, именно самият Господ Бог, невидимият Бог Отец плюс Исус Христос, беше единственият Бог и Господ, Който ми се яви и Когото видях, при все че допусках, че може да е всеки, и Той ми каза: Ето Ме, Аз съм единственият истински Господ на света, а Моят Небесен Отец е единственият истински Бог, няма други истински освен Нас, нито ще има..., и оттогава насетне започнах да се покланям само на истинския Бог Отец и да почитам само истинския Исус Христос като Господ, и да следвам и слушам само Тях като Господ Бог, като никога досега не съм чел цялата Библия, понеже казваш, че не съм чел корана, при все че съм чел дори и неща от него, обаче това не ми пречи да имам само истинския Бог Отец и истинския Господ Исус Христос като (мой) Господ Бог...