.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Да ама въздуха се усеща, например когато бягаш усещаш сила на съпротива на въздуха. Докато аз никога не съм се сблъсквал с джин, когато си ходя по улицата, изглежда джиновете ни заобикалят на улицата много прецизно, че да не се блъснем.
    Както каза inewton (ако трябва да говорим на научен език) те не живеят в нашето измерение, и ние не сме ''материален'' проблем за тях (нито стените и пр.)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Както каза inewton (ако трябва да говорим на научен език) те не живеят в нашето измерение, и ние не сме ''материален'' проблем за тях (нито стените и пр.)
    Те били в друго измерение, ама в същото време не е проблем да ги изгорим с вряла вода, все едно врялата вода е някакъв портал между измеренията. И в същото време не е проблем джиновете да прескачат от тяхното, в нашето измерение, да ни обладават

Те били в друго измерение, ама в същото време не е проблем да ги изгорим с вряла вода, все едно врялата вода е някакъв портал между измеренията. И в същото време не е проблем джиновете да прескачат от тяхното, в нашето измерение, да ни обладават
    Защо не четеш отговорите ми към другите потребители ?
    Казах на inewton, че ''нашето и тяхното измерение е един вид едно в друго (сплетено с тяхното)''.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Защо не четеш отговорите ми към другите потребители ?
    Казах на inewton, че ''нашето и тяхното измерение е един вид едно в друго (сплетено с тяхното)''.
    ами тогава защо използваш различните измерения където живеели джиновете като аргумент, след като тези измерения били сплетени.

Те дори не са сплетени е преминават и преливат границите им едно в друго, а сплетено е нещо което все пак запазва своите граници от другото.

Примерно две връзки ако са сплетени това не означа, че преливат една в друга, те пак са си две отделни връзки.
    Последно редактирано от defender : 09-08-2015 на 19:24

ами тогава защо използваш различните измерения където живеели джиновете като аргумент, след като тези измерения били сплетени.

Те дори не са сплетени е преминават и преливат границите им едно в друго, а сплетено е нещо което все пак запазва своите граници от другото.

Примерно две връзки ако са сплетени това не означа, че преливат една в друга, те пак са си две отделни връзки.
    Има тънка граница, както казах преди...
    Ще се опитам да го обясня простичко. Аллах е създал една тънка граница между нашето измерение и тяхното...но хората също си имат индивидуални граници с тях...сега ще кажеш ''Какви ги дрънка тоя?''...Нека ти обясня - аз например, съм човек, който изпълнява намаз(макар, че понякога пропускам...), чете Коран почти всеки ден, чете айети и сурета за предпазване, следователно при мен тази граница с тях е доста дебела, понеже аз докато правя тия неща (дори и да не изпълнявам намаз и да не чета Коран всеки ден, а само сурета за предпазване - 3-4 стихчета от Корана) ще съм в безопастност от тях. А границата на моя приятел с джиновете, който никога не е влизал под защитата на Аллах(изброих как става - може дори и с няколко думички) е доста тънка.
    Други въпроси ?
    Последно редактирано от Meth : 09-08-2015 на 22:11

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Напълно възможно е да ги изгориш с вряла вода ако знаеш в коя точка на нашето (триизмерно) пространство са. И, да не е проблем да прескачат от по- "високо" към по- "ниско" измерение.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Напълно възможно е да ги изгориш с вряла вода ако знаеш в коя точка на нашето (триизмерно) пространство са. И, да не е проблем да прескачат от по- "високо" към по- "ниско" измерение.
    Много добре казано.
    Жалко, че нямам приятели мюсюлмани като тебе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си