Върни се назад в темата и виж какво съм писал за джиновете (обясних доста подробно за тях), а не ми натяквай, че нищо не съм казал. Дори в темата ''Екзорсисъм'' обясних подробно как се оттърваваш от джин.
Че как очакваш да видиш слънцето, докато гледаш към него със затворени очи ?
абсолютен трольольок спамер си гадинке, не ме карай да се връщам назад и да ти цитирам онези няколко неща дето живеели подобно на хората като се женели и т.н., и били създадени от огън, и живеят в съседно измерение, и понякога обладавали хора - това въобще не съответства с написаното в библейските писания, където въобще не се говори за такива същества(джинове)
Не е точно съседно измерение...но браво - другото си го разбрал...и това е напредък.
Не е и нужно в Библейските писания да пише такова нещо, след като е предвидено Коранът да дойде и да ги разкрие тия неща.
А и в Библейските писания се споменава за демони. Възгледите на католиците за демоните са по-други - за тях демоните са нещо по-подобно на джиновете...абе ти не си ли гледал християнски филми за екзорсизъм ?
Последно редактирано от Meth : 09-08-2015 на 22:36
не, не ги разбирам, но са ми като 1001 нощи на шехерезада, т.е. басни
а ти гледал ли си "матрицата", всички хора в "матрицата" си мислеха, че живеят в съвсем реален свят, но се оказа, че са поробени на някаква световна компютърна виртуална система, аналогично и "тъмнината", едно от безпричинните същества на вселената, може да ти прави какви ли не алюзии и да ти създава всякакви илюзии, така щото да живееш в един друг, нереален свят, но реален за теб, като същият може да се окаже/бъде реален и за други, и дори много други, имало е случаи на най-различни видове материализация, не само на неодушевени обекти, но и живи същества, хора са срещали живи русалки, живи гноми, живи вампири, живи върколаци, и т.н., според своите страсти(вярвания), други пък са срещали летящи чинии и извънземни, трети, вярващи, са срещали своите богове, които са им се явявали под формата на статуетки за да бъдат накарани да ги почитат и да им служат, оживявали са от статуи, които са ги изобразявали, и са говорили и са се движили, освен това има и окултни дълбини(измерения/области), където материализацията е от по-високо ниво, астрална, каузална, трансцедентална, и др., а ето че пък ти вярваш в джинове и др. неща, които не съществуват по принцип, което е също явление на "тъмнината", на което ти си повярвал, че е реално, но то всъщност е илюзорно...
на мен истинският Господ не ми се е явявал под формата на статуетка, нито изобразяваща го статуя е оживявала пред мен и ми е говорила, но се яви в истинска Слава, която отмахва всичкото зло в един миг, и аз видях Неговото явление и го преживях на яве, и изпитах и се уверих, че няма друг по-висш Господ от Него, което стана чрез съвсем директен контакт, и не може да се обясни/опише, защото се изпитва духовно
Последно редактирано от npp : 09-09-2015 на 13:19
Но ти противоречиш на Библията - виж какво пише:
''Имам още много неща да ви кажа; но не можете да ги понесете сега.А когато дойде онзи, Духът на истината, ще ви упътва на всяка истина; защото няма да говори от себе си, но каквото чуе, <това> ще говори, и ще ви извести за идните неща.Той Мене ще прослави, защото от Моето ще взема и ще ви известява.'' - Йоан.
''защото няма да говори от себе си, но каквото чуе, <това> ще говори, и ще ви извести за идните неща.Той Мене ще прослави, защото от Моето ще взема и ще ви известява.'' - Мохаммед не е говорел от себе си, а е говорел това, което чува от Гаврил, тоест - това което Аллах му казва. И той прославя Исус, понеже преподава ученията на Исус и добавя.