.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    и как трябва такива неща да се представят според теб?!, ако някой дойде и ти каже, че е много голям последовател на някакво вероучение наречено (примерно) "подновеното старо вероучение", и ти каже че великият (примерно) "тумбаляк" е сътворил/създал някакви си (например) "тролове" от суха вода за да му служат, и ти го попиташ какъв е този "тумбаляк" и какви са онези "тролове", и за каква кауза въобще се борят последователите на "п.с.в.", а той ти каже: "ами обясних ти вече както трябва", но ти пак оставаш с твърде много въпросителни относно "тумбаляк"-а, "тролове"-те, и въобще онова вероучение, ще бъдеш ли на мнение, че оня ти е обяснил както трябва (онези) неща(та) във връзка с тяхното вероучение?!

как така не са никакъв Х?!, нали ти не представи почти нищо за тях, а само това, че Бог ги е сътворил от бездимен пламък, и че живеели като хората, но били невидими за тях, от това следва, че те биха могли да се окажат какви ли не, например дяволът би могъл да вложи какъв ли не смисъл в думата "джинове", след като според твоето предание има едни огнени създания, които не се виждат, и не се знае почти нищо за тях, защото във вярата е както в света на компютрите, ако има дупки в сигурността на компютърна система, тогава злонамерени хакери биха могли да проникнат в системата и да причинят щети, по подобен начин ако във вярата има някакви вярвания, които не са сигурни, тогава те могат също да се окажат едни дупки в надеждността на вярата, чрез които дяволът би могъл да проникне за да създаде проблеми, затова и е писано:

досега не сме видели от теб дълбини, но само повърхностни безсмислици
    Върни се назад в темата и виж какво съм писал за джиновете (обясних доста подробно за тях), а не ми натяквай, че нищо не съм казал. Дори в темата ''Екзорсисъм'' обясних подробно как се оттърваваш от джин.

Че как очакваш да видиш слънцето, докато гледаш към него със затворени очи ?

Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Върни се назад в темата и виж какво съм писал за джиновете (обясних доста подробно за тях), а не ми натяквай, че нищо не съм казал. Дори в темата ''Екзорсисъм'' обясних подробно как се оттърваваш от джин.

П.П. Ако не знаеш нещо, недей невежо да критикуваш също като defender, просто питай и ще ти обясня подробно (ако не съм го направил).

Мега фен

абсолютен трольольок спамер си гадинке, не ме карай да се връщам назад и да ти цитирам онези няколко неща дето живеели подобно на хората като се женели и т.н., и били създадени от огън, и живеят в съседно измерение, и понякога обладавали хора - това въобще не съответства с написаното в библейските писания, където въобще не се говори за такива същества(джинове)

абсолютен трольольок спамер си гадинке, не ме карай да се връщам назад и да ти цитирам онези няколко неща дето живеели подобно на хората като се женели и т.н., и били създадени от огън, и живеят в съседно измерение, и понякога обладавали хора - това въобще не съответства с написаното в библейските писания, където въобще не се говори за такива същества(джинове)
    Не е точно съседно измерение...но браво - другото си го разбрал...и това е напредък.
    Не е и нужно в Библейските писания да пише такова нещо, след като е предвидено Коранът да дойде и да ги разкрие тия неща.
    А и в Библейските писания се споменава за демони. Възгледите на католиците за демоните са по-други - за тях демоните са нещо по-подобно на джиновете...абе ти не си ли гледал християнски филми за екзорсизъм ?
    Последно редактирано от Meth : 09-08-2015 на 22:36

Не е точно съседно измерение...но браво - другото си го разбрал...и това е напредък.
    Не е и нужно в Библейските писания да пише такова нещо, след като е предвидено Коранът да дойде и да ги разкрие тия неща.
    А и в Библейските писания се споменава за демони. Възгледите на католиците за демоните са по-други - за тях демоните са нещо по-подобно на джиновете...абе ти не си ли гледал християнски филми за екзорсисъзм ?
    П.П. Щом информацията ти се струва малко, тогава питай.

Мега фен
    А и в Библейските писания се споменава за демони. Възгледите на католиците за демоните са по-други - за тях демоните са нещо по-подобно на джиновете...абе ти не си ли гледал християнски филми за екзорсизъм ?
    не, не ги разбирам, но са ми като 1001 нощи на шехерезада, т.е. басни

а ти гледал ли си "матрицата", всички хора в "матрицата" си мислеха, че живеят в съвсем реален свят, но се оказа, че са поробени на някаква световна компютърна виртуална система, аналогично и "тъмнината", едно от безпричинните същества на вселената, може да ти прави какви ли не алюзии и да ти създава всякакви илюзии, така щото да живееш в един друг, нереален свят, но реален за теб, като същият може да се окаже/бъде реален и за други, и дори много други, имало е случаи на най-различни видове материализация, не само на неодушевени обекти, но и живи същества, хора са срещали живи русалки, живи гноми, живи вампири, живи върколаци, и т.н., според своите страсти(вярвания), други пък са срещали летящи чинии и извънземни, трети, вярващи, са срещали своите богове, които са им се явявали под формата на статуетки за да бъдат накарани да ги почитат и да им служат, оживявали са от статуи, които са ги изобразявали, и са говорили и са се движили, освен това има и окултни дълбини(измерения/области), където материализацията е от по-високо ниво, астрална, каузална, трансцедентална, и др., а ето че пък ти вярваш в джинове и др. неща, които не съществуват по принцип, което е също явление на "тъмнината", на което ти си повярвал, че е реално, но то всъщност е илюзорно...

трети, вярващи, са срещали своите богове
    Е, вече и сам се знаеш от кои си.

Мега фен
    Е, вече и сам се знаеш от кои си.
    на мен истинският Господ не ми се е явявал под формата на статуетка, нито изобразяваща го статуя е оживявала пред мен и ми е говорила, но се яви в истинска Слава, която отмахва всичкото зло в един миг, и аз видях Неговото явление и го преживях на яве, и изпитах и се уверих, че няма друг по-висш Господ от Него, което стана чрез съвсем директен контакт, и не може да се обясни/опише, защото се изпитва духовно
    Последно редактирано от npp : 09-09-2015 на 13:19

на мен истинският Господ не ми се е явявал под формата на статуетка, нито изобразяваща го статуя е оживявала пред мен и ми е говорила, но се яви в истинска Слава, която отмахва всичкото зло в един миг, и аз видях Неговото явление и го преживях на яве, и изпитах и се уверих, че няма друг по-висш Господ от Него, което стана чрез съвсем директен контакт, и не може да се обясни/опише, защото се изпитва духовно
    Да, да...една моя приятелка беше казала, че чува Бог да й говори(протестантка е)...много ставате вие, на които им се явява ''Истинският Господ Бог''
    ....

Мега фен
    след като е предвидено Коранът да дойде и да ги разкрие тия неща.
    Корана изобщо не е предвиден да дойде, напротив, Иисус е завършек на спасението.
    Последно редактирано от defender : 09-09-2015 на 14:06

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Корана изобщо не е предвиден да дойде, напротив, Иисус е завършек на спасението.
    Но ти противоречиш на Библията - виж какво пише:
    ''Имам още много неща да ви кажа; но не можете да ги понесете сега.А когато дойде онзи, Духът на истината, ще ви упътва на всяка истина; защото няма да говори от себе си, но каквото чуе, <това> ще говори, и ще ви извести за идните неща.Той Мене ще прослави, защото от Моето ще взема и ще ви известява.'' - Йоан.

''защото няма да говори от себе си, но каквото чуе, <това> ще говори, и ще ви извести за идните неща.Той Мене ще прослави, защото от Моето ще взема и ще ви известява.'' - Мохаммед не е говорел от себе си, а е говорел това, което чува от Гаврил, тоест - това което Аллах му казва. И той прославя Исус, понеже преподава ученията на Исус и добавя.

Мега фен
    Но ти противоречиш на Библията - виж какво пише:
    ''Имам още много неща да ви кажа; но не можете да ги понесете сега.А когато дойде онзи, Духът на истината, ще ви упътва на всяка истина; защото няма да говори от себе си, но каквото чуе, <това> ще говори, и ще ви извести за идните неща.Той Мене ще прослави, защото от Моето ще взема и ще ви известява.'' - Йоан.

''защото няма да говори от себе си, но каквото чуе, <това> ще говори, и ще ви извести за идните неща.Той Мене ще прослави, защото от Моето ще взема и ще ви известява.'' - Мохаммед не е говорел от себе си, а е говорел това, което чува от Гаврил, тоест - това което Аллах му казва. И той прославя Исус, понеже преподава ученията на Исус и добавя.
    Мохамед не е бил Дух, а човек от кръв и плът. Иисус тук говори за третото лице на Светата Троица.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Мохамед не е бил Дух, а човек от кръв и плът. Иисус тук говори за третото лице на Светата Троица.
    Всички сме духове с тела.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си