Отговор в тема
 Отговор в тема

на мен истинският Господ не ми се е явявал под формата на статуетка, нито изобразяваща го статуя е оживявала пред мен и ми е говорила, но се яви в истинска Слава, която отмахва всичкото зло в един миг, и аз видях Неговото явление и го преживях на яве, и изпитах и се уверих, че няма друг по-висш Господ от Него, което стана чрез съвсем директен контакт, и не може да се обясни/опише, защото се изпитва духовно
Последно редактирано от npp : 09-09-2015 на 14:19

едно е да чуеш глас така както като от човек, а съвсем друго е да бъдеш познат от и да познаеш Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, което е съпровождано от (явлението на) огромна Слава идваща от истинските "небеса", (и) за което само познаващият Го може да свидетелствува от опит, докато другите, които не са участници в това явление няма как да го познаят, затова и в Библията са посочени много такива случаи на човеци, при това дори и доста вярващи, които не са могли да повярват, но са се съмнявали, защото и не са упражнявали вярата в истинския Господ Бог достатъчно правилно, иначе немалко от тях са повярвали впоследствие...
Последно редактирано от npp : 09-10-2015 на 15:11

Последно редактирано от npp : 09-12-2015 на 13:21

по твоята логика би трябвало и учениците на Господа, Исус Христос, да не са издържали в Неговото присъствие и да са се криели зад някакви скали или в някакви пещери когато Той е бил наблизо, обаче, доколкото и се вижда от написаното, те не са имали такъв проблем, нито представените в Библията Божии пророци, защото и Моисей е стоял на планината в присъствието на Господ Бог в продължение на 40 денонощия, Исая също не се е криел когато Господ му се (е) явил заедно със Серафимите, и т.н...
Последно редактирано от npp : 09-12-2015 на 14:35