Тия деца ще са някакви супер нещастни, ако дясната ръка на такова дете е джинска, а лявата му ръка е човешка, то ако лявата ръка изгори дясната с гореща вода, то дясната джинска ръка ще обладае и разкъса лявата човешка ръка и това дете само ще се самоизгаря и само ще се самообладава, представяш ли си. Има логика, а?
изгорен и обладан от себе си, страаашно просто.
отива при ходжата за помощ и му вика: "чичо ходжа самообладах се, трябва да ме изгониш от себе си". А?
Последно редактирано от defender : 09-11-2015 на 22:05
Ти направо ме размаза...![]()
![]()
![]()
В нашето измерение ще е, а може и в тяхното...както се разберат(Не бее...шегувам се...не съм се интересувал много много за бракове между хората и и джиновете, но мога да проуча)
Не е казано че трябва да изглежда като мутант и едната част да е джинска а другата човешка, а просто ще има белези и от двете раси.
Ти иначе познаваш ли човек, който вижда света на джиновете и може да си говори с тях, например като си ходи по улицата?
Сигурно затова по някога съм виждал хора дето си говорят сами по улицата на висок глас.
А то в исляма те се почитат като супер извисени хора, може би?
Един в парка ходеше на зиг-заг и всички го мислеха за пиян, а той човека заобикалял джинове, за да не се блъсне в тях (защото ги вижда), всичко ми се изяснява вече. аллях е велик.
Лиора изчезна, сигурно си е намерила мъж и веднага забрави за нас. Жени.
проблемът е, че вече ми стана ясно какво противоречие е това учение за "джиновете", което представи тук, твоята демонология никога не е могла да спаси нито един човек както трябва, но по-скоро би могла да отвори адови врати в живота на доста хора
а защо аз трябва да чета корана?!, защо ти не извадиш цитати от Библията, с които да докажеш, че в библейските писания също се говори за коранските "джинове" по същия начин както са представени в корана?!, още повече че на мен истинският Господ Бог не ми е дал да се занимавам с корана, защото официалните писания, които са библейските, са достатъчен проблем, който все още не е разрешен, поради това че по-големият процент от вярващите, които ги тълкуваха досега, ги изопачаваха главоломно, та не ни трябва втори такъв проблем, пък и истинският Господ Бог не иска харчи от людете, времето и средства Си за нещо, което не е посял
всеки може да ти чете книги появили се след библейските писания, и да се хвали с тях, защото досега имаше много такива, ако щеш дори и книгите на ошо (които са много по обемни като информация от корана) и още много други подобни, в които има доста обяснения за нещата, като всеки различен автор ги представя по различен начин, и въобще, досега не съм срещал религия, която да не разполага със свои собствени обяснения за всичко и солиден фонд от свои собствени писания, в които са представени всичките им знания, било то православието, католицизмът, протестантизмът, ислямът, юдаизмът, ваишнавизмът, сикхизмът, сант мат, крия йога, ошо, будизмът, или др. от този род - всяка от тези религии обикновено разполага със стотици/хиляди свои собствени книги писани от нейните първенци, но това не означава, че всяка от тях ти предлага съвършената истина на истинския Господ Бог без да те подвежда/лъже, обаче ти пак си се хванал за една единствена от тях, мислейки си, че само тя е толкова съвършена във всяко отношение, с което тя те е впечатлила, а в същото време всяка една от другите популярни религии е не по-малко съвършена, обаче ти си толкова обзет от твоята религия, че шансът ти да се ориентираш и насочиш към направлението на правилното упражняване на вярата в истинския Господ Бог до този момент бе много близко до нула, а едно е да следваш човешки предания/традиции, докато съвсем друго - да търсиш и следваш Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог бидейки и оставайки Му верен докрай...
Последно редактирано от npp : 09-12-2015 на 12:20
Последно редактирано от npp : 09-12-2015 на 12:21
въобще и не ми пука за твоето кирливо учение за "джинове", живей си с него ако искаш и цяла вечност, но ние не ти препоръчваме да се сношаваш с бесовски учения и духове, а и както казах и по-горе, вече разбрах достатъчно за т.нар. "джинове", защото ти вече ми изяви достатъчно от онова твое учение за тях...
и аз не очаквам от теб да разбереш онези неща, които не съществуват и никога не са съществували...
аз нямам своя религия, но вярвам в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, обаче ти със сигурност има(ш) още много да учиш...
Последно редактирано от npp : 09-12-2015 на 12:14
по твоята логика би трябвало и учениците на Господа, Исус Христос, да не са издържали в Неговото присъствие и да са се криели зад някакви скали или в някакви пещери когато Той е бил наблизо, обаче, доколкото и се вижда от написаното, те не са имали такъв проблем, нито представените в Библията Божии пророци, защото и Моисей е стоял на планината в присъствието на Господ Бог в продължение на 40 денонощия, Исая също не се е криел когато Господ му се (е) явил заедно със Серафимите, и т.н...
Последно редактирано от npp : 09-12-2015 на 13:35
Защо религиите отричат съществуването на извънземен живот? Или динозаврите?
npp, нищо не казваш за тъмните ти занимания. Срам ли те е? Хората вече те разбраха какъв еретик си.